5 Tecken Du är inte redo att datum en enda förälder

Vet när du ska backa och gå bort

Att träffa en ensamstående förälder med barn i släp är inte rätt för alla. Oavsett hur mycket kemi du delar, eller hur mycket du värdesätter ditt förhållande kommer det att finnas tider när barnen kommer att avbryta ditt flöde. Du planerar en speciell utflykt och -bom - någon blir sjuk. Eller du har haft en lång dag och vill bara slappna av, bara för att hitta barnen uppskrämda och svaga.

Att gå in i en större familj har sina förmåner, men det är också en utmaning, speciellt för knytnätare. Så hur kan du veta upp om huruvida att ha en ensamstående förälder är rätt för dig? Här är flera anledningar till att det kanske inte passar bra:

5 Tecken Du är inte redo att datum en enda förälder

  1. Du är avundsjuk på sina barn . Okej, låt oss möta det. Ingen gillar verkligen att dela sin kompis. Jalousi är i vår natur som människor. Men när du träffar en ensamstående förälder, blir det avundsjuk på hennes barn att få dig ingenstans. (Tja, det är inte riktigt sant, det kommer att skicka dig ut ytterdörren snabbt!) Även om det inte finns många datingfrågor som är svartvita, är detta en av dem. Om du är avundsjuk på sina barn, ställer du upp ditt förhållande för misslyckande. Det finns inget grått område här. Att vara svartsjuk lägger henne i mitten, vilket leder till mer spänning än de flesta relationer kan hantera. Så vad ska du göra? När du upplever svartsjuka, sluta och bekräfta de känslor du känner. Om du, efter att ha tänkt det, tycker att problemet är värt att hämta med din kompis, hitta en stund när de två kan prata tyst (kanske efter att barnen är i sängen). Låt henne veta hur du känner och pratar om vad du både värdesätter i ditt förhållande och varför det är viktigt för dig. Undersök sedan hur du kan dela med dig lite "påminnelser" om hur mycket du värdesätter ditt förhållande i den hektiska blandningen av din vardag.
  1. Du letar efter spontanitet . Om du aldrig har daterat en ensamstående förälder innan kan du vara van vid viss grad av spontanitet i dina romantiska relationer - särskilt i början. Det finns bara något om att kunna släppa allt och gå av dig själv som hjälper till att cementera ditt band. Eller kanske du älskar att resa och kan inte vänta att överraska henne med biljetter till London eller Rom. Medan det är en vacker gest, kan det inte vara möjligt för en ensamstående mamma som föräldraskap helt och hållet ensam, utan förälder, ingen familj i närheten, och ingen säkerhetskopieringsplan för barnomsorg. Om det skulle vara en dating deal-breaker för dig, så kommer du förmodligen inte att göra det bra för en enda förälder.
  1. Du ångrar dig med att bita tungan och låta hennes förälder. Speciellt i början bör du vänta med att bita tungan mycket. Din kompis har varit föräldraskap på egen hand i åratal, och hon är nog inte intresserad av att du går in och kritiserar hennes föräldrastil eller disciplin taktik. Det bästa du kan göra? Vänta på henne att be om det innan du delar din åsikt. (Om du självklart berättar för henne att hon gör ett bra jobb med sina barn!) Kom även ihåg att även nygift gifta par som lever med sina barnbarn håller ofta av att diskutera varandras barn tills de har hade tillräckligt med tid att "tjäna rätt" för att vara meddisciplinär.
  2. Du vill kontrollera tidpunkten. Tala om timing ... När du är en enda förälder måste du respektera hans eller hennes timing när det gäller att introducera barnen och ta ditt förhållande till nästa nivå. En fråga, i synnerhet, att många nya par argumenterar för är att visa kärlek framför kiddosna. Det kan vara ganska svårt att hålla av att ta handen, drapa en arm över hennes axel eller kyssa henne när och hur du vill - om barnen kan gå in eller inte. Men tills hon är bekväm måste hon respektera sin timing. Att driva henne är att få henne att känna att hon fångas mitt i att göra vad som är rätt för ditt förhållande och vad som är rätt för sina barn. Och det är en position du kanske inte vill vara i för länge.
  1. Du gillar inte barn. Det här borde vara en no-brainer, men du skulle bli förvånad hur många människor (män och kvinnor) tycker att de kommer över det i tid ... bara för att återupptäcka senare att de aldrig ville leva med eller hjälpa till att höja någon annans barn. Om du känner på det här sättet äger du upp till det från början och undviker att investera din tid och ditt hjärta i ett förhållande som kommer att misslyckas. En liknande fråga är att ha egna barn när din kompis har uttryckt att hon (eller han) inte vill ha fler barn. Medan någon av er kan ändra ditt sinne längs vägen, finns det ingen garanti för att du vill. Och det lägger mycket press på båda parter.

Bara du kan verkligen veta om du är uppe för att träffa en ensamstående förälder. Medan det finns en miljon bonusar som kommer med att bli en familj, finns det några utmaningar som kan vara svåra att övervinna, särskilt om det här är din första gång på rodeo. Så över allt, var respektfull för din kompis. Om det är dags att säga adjö, gör så kärleksfullt och utan att dra det på eller antar att saker kommer att förändras.