5 tecken du behöver gifta dig med din flickvän

Om du träffar äktenskap i åtanke är det viktigt att leta efter kvaliteter som skulle göra en kvinna till en bra fru. Du vill leta efter vissa egenskaper som kommer att gynna ditt förhållande på lång sikt. Du bör söka förbi de fysiska attribut som du tycker är mycket attraktiv för och din obestridliga kemi. Inte varje kvinna skulle göra en bra make, mycket mindre en bra mor till dina barn.

Här är fem tecken på att din flickvän också kommer att göra en stor fru:

1. Hon är oberoende

En oberoende kvinna är ett bra val eftersom du vet att hon inte kommer att förlita sig på dig för att hålla henne glad, upptagen och ta hand om. En oberoende kvinna vill ha dig istället för att behöva dig; hon frossar inte om hon inte hörs av dig för en dag, och kommer inte att vara klamig eller krävande av din tid. Denna typ av kvinna kommer att göra en bättre fru än en som kräver ständig uppmärksamhet och trygghet. En oberoende kvinna är stark, självsäker och inte rädd för att vara ensam.

Förstå att ömsesidigt beroende är hälsosamt. Den typ av självständighet som din fru borde ha, gäller hennes förmåga att fullt ut fungera själv. Men hon vet också hur man ska nå till dig när hon behöver dig och kan bero på dig emotionellt.

2. Hon är i nivåhöjd

En kvinna som är på huvudet är mycket mer tilltalande än en som är frustrerad av varje mindre fråga.

Du vill ha en kvinna som kommer att förbli rimligt lugn i stressiga situationer. Det betyder inte att hon kommer att bli perfekt och aldrig bli upprörd, men hon kommer inte att förlora henne cool på allt som går fel. Hon vet hur hon ska hantera sina känslor och tänker innan hon talar.

Du borde också känna att hon är en bra resurs för tider när du kan vara stressad.

Du kan räkna med hennes förmågor, intelligens och tankar när du inte kan.

3. Hon är lågt underhållande

Bara för att en kvinna är lågt underhåll betyder inte att hon inte bryr sig om sig själv, men hon spenderar inte timmar att göra sig redo för en date. En lågt underhållande kvinna staplar inte på sminken, spenderar för mycket pengar på skor och kläder, eller behöver konstanta påminnelser om att du älskar hur hon ser ut. Hon är stolt över hur hon ser ut utan att gå överbord.

En hög underhållskvinna kanske inte är med dig genom tjock och tunn. Vad händer när du inte kan behålla hennes livsstil? Du borde inte oroa dig för att den här personen kommer att lämna dig eller titta någon annanstans för att hålla hennes dyra vanor att gå.

4. Hon stöder dina mål

En kvinna som stöder dina personliga och karriärmål kommer att göra en bra fru. Denna typ av kvinna förstår att inte allt kommer att handla om henne eller dig som ett par. Medan du båda kommer att ha individuella mål, kommer hon att vara till din sida och uppskatta dig i dina ansträngningar. Hon kommer inte att känna sig hotad av den tid och energi du lägger på för att uppnå dina mål eftersom hon kommer att ha sin egen.

Dina mål bör också mäta snyggt. De borde inte vara så divergerande att de orsakar en splittring mellan er båda. Att känna till din make / maka stöder hjälper dig att uppfylla dessa mål också.

5. Hon står upp för sig själv

Oavsett om hon står upp för dig, en familjemedlem eller en vän vill du ha en kvinna som inte låter folk behandla henne illa. Du vill inte ha en kvinna som kommer att acceptera ditt dåliga beteende mot henne eller i allmänhet. Du kommer sannolikt att förlora respekt för henne. En kvinna som står upp för sig själv har självförtroende och låter någon misshandla henne, prata ner till henne, eller agera som om hennes åsikter inte spelar någon roll.

Om du vill gifta dig är det viktigt att leta efter kvaliteter som visar att kvinnan du är med är en förmåga att vara ensam, stark och ansvarig. Att gifta sig är inget att ta lätt och du vill göra det bästa beslutet för ditt liv.

HÄR UPP DATUM ... SUBSCRIBE TO THE WEEKLY MARRIAGE TOPIC NYHETSBREV I DAG!