6 Tecknar kvinnan du är datering är desperat att gifta sig

Under datingfasen av ett förhållande får du se en kvinna för vem hon är. En av de saker du kommer att märka när de är datering är hur ivrig hon ska gifta sig med. Det kan vara en avstängning omedelbart om du kan hämta det. Eller kanske du är oblivious till några av tecknen. Oavsett, du borde fortsätta med allvarlig försiktighet om kvinnan du träffar verkar desperat att gifta sig.

Här är sex tecken på att kvinnan du är dating är desperat att gifta sig

 1. Hon talar ofta om sina föräldrar långt och lyckligt äktenskap
  Om kvinnan du träffar tar upp hennes föräldrars lyckliga äktenskap ofta och nämner hur hennes mamma redan var gift med sin ålder, kanske du har att göra med en kvinna som är ivrig att gifta sig. Det är inget fel med henne som vill efterlikna hennes föräldrars äktenskap, men det betyder inte att hon behöver skynda dig in i det. Om hon är desperat att gifta sig, kommer hon ständigt att prata om alla lyckligt gifta par som hon vet och hur hon vill ha vad de har.
 2. Hon drar dig till heminredningshandlare
  Om kvinnan du träffar är besatt av att titta på möbler, tallrikar och heminredning, kan hon försöka få dig att tänka på att göra ett hem med henne. Hon kommer att fråga din åsikt om vilken sängsäck eller soffa du gillar mest. Genom att göra det låter hon dig veta att hon är redo att skapa ett hem med dig, vilket förmodligen innefattar att gifta sig. En kvinna som är desperat att gifta sig kan också dra dig in i ringaffär för att "titta bara", men det hon verkligen gör är att man hinkar att hon vill ha en.
 1. Hon har varit förlovad många gånger
  En kvinna som har varit mycket förlovad, oavsett om hon har gått nerför gången eller inte, är förmodligen desperat att gifta sig. När en kvinna vill gifta sig kan hon trycka på mannen med henne tills han ger in. En kvinna som är desperat att gifta sig kanske inte har de bästa kraven när det gäller att välja en man. Det betyder inte att det är något som är felaktigt med dig, men en kvinna som varit engagerad tror ofta att varje man skulle kunna vara "den".
 1. Hon uppmuntrar till oskyddad sex
  En kvinna som är desperat för äktenskap kan inte ha problem att hoppa över någon form av födelsekontroll. Hon får se en oväntad graviditet som något som får henne att gifta sig snabbare. Om du inte vill ha en bebis med henne är det viktigt att du alltid bär en kondom, även om hon svär upp och ner att hon är i födelsekontroll. Om hon insisterar på att du inte behöver använda skydd eftersom du har daterat ett tag, är detta ett dåligt tecken som du bör vara uppmärksam på. Något som är så viktigt att bli gravid är något som kräver diskussion. Det är inte en aning för ögonblickets beslut.
 2. Hon pratar om hennes framtida drömmar som om det var verklighet
  Hon vet redan var bröllopsplatsen ska vara, vilken typ av klänning hon vill ha och har kanske redan namngett hennes ofödda barn! Det verkar som om du bara är en vara för att hjälpa henne att nå detta mål.
 3. Hon vill snabbt presentera dig för alla i sin familj
  Detta kan göra någonting ganska obehagligt tidigt i förhållandet som det borde. Det finns ingen anledning för henne att sätta press på dig för att träffa alla än. Även om du låter henne veta det här och hon blir upprörd, är det ytterligare bevis på att hon har bråttom för att knyta knuten.

  Om kvinnan du träffar uppvisar någon av ovanstående tecken, vill hon förmodligen gifta sig snabbt. Äktenskapet är inte något du vill skynda på, oavsett hur mycket du kanske gillar henne. Det bör ses som en röd flagga om hon beter sig på det här sättet. Hon borde vara lika diskriminerande som du handlar om vem hon gör detta livslånga engagemang för. Var säker på att ta din tid som att dating är en viktig tid för att lära dig mycket om någon!