Misslyckande psykologi

Faller du i en psykologi klass? Medan du definitivt bör ta situationen på allvar, är det viktigt att inte bli panik. Det finns saker du kan göra för att förbättra din betyg eller hantera problemet. Kolla in några av dessa tips som kan hjälpa dig att återfå kontrollen över situationen.

Få hjälp så snart som möjligt

När du förstår att du misslyckas (eller nära att misslyckas) en psykologi klass, är det absolut nödvändigt att få hjälp omedelbart.

Ju längre du väntar desto svårare blir det att lösa problemet. Börja med att diskutera vad som händer med din klassinstruktör. Förutom att erbjuda tips om vad du kan göra för att förbättra din betyg, kan din lärare kunna erbjuda dig extrakreditmöjligheter som kan förbättra din övergripande betyg i klassen.

Naturligtvis finns det många olika typer av akademiskt stöd tillgängligt. Du kan få hjälp av din akademiska rådgivare, handledare, studiegrupp, klasskamrater eller campusinlärningscenter. Om du söker hjälp tidigt kan det finnas en chans att du kan förbättra din betyg nog att passera klassen.

Utvärdera dina alternativ

Det finns ingen enkel lösning eller snabbkorrigering när du står inför en misslyckad klass. Vad du kan göra är att ta en seriös titt på situationen, utvärdera alla dina alternativ och utveckla sedan en plan. För det första, prata med din lärare för att avgöra om du får din betyg genom förbättrad klassrumsdeltagande, läxa prestation och testresultat är ett alternativ.

Om det inte är möjligt eller realistisk att höja din betyg i klassen är det dags att börja tänka på andra alternativ.

Kolla in den akademiska kalendern på din skola för att se om du kan dra tillbaka eller släppa klassen från ditt schema. Innan du släpper eller drar ur klassen är det viktigt att vara medveten om de potentiella konsekvenser det kan ha på din akademiska utskrift och ekonomiskt stöd.

Om det är för sent att släppa klassen kan du fortfarande växla till ett pass / misslyckande eller revisionsalternativ. Din unika situation kommer att diktera de alternativ du har i den här situationen, så kolla med din akademiska rådgivare och professor för att lära dig mer om tillgängliga alternativ.

Ta steg för att förbättra din betyg

Om du bestämmer dig för att hålla dig i klassen, fokusera på saker som kan förbättra din betyg:

Vad gör du inte om du misslyckas med psykologi?

Ibland när studenter inser att de misslyckas med en klass, gör de saker som slutar göra situationen ännu värre. När du förstår att du misslyckas med psykologi, se till att du inte gör det:

Om du misslyckas är det viktigt att ta ansvaret för problemet. Var inte panik och försök att fuska din väg till bättre betyg! Istället, ha en ärlig diskussion om problemet med din instruktör och börja vidta åtgärder så fort som möjligt.

Kanske viktigast, var inte för hårt på dig själv. Psykologi klasser kan vara svårt, särskilt om det är ett ämne du aldrig har studerat tidigare. I stället försöker du hålla en positiv utsikt och fokusera på hur du gör det bästa av situationen.