Varningstecken på ett oroligt äktenskap

Om du tror att ditt äktenskap är i trubbel, så är det förmodligen det

Varje äktenskapsförhållande är unikt. Det finns emellertid vanliga varningsskyltar och röda flaggor som indikerar allvarliga problem i äktenskapet. Om du befinner dig i ett äktenskap med dessa problem, ignorera inte dem! Begrava inte dina huvuden i sanden och tro att dessa problem bara kommer att gå undan. De kommer oftast inte! Du måste vara med din make om dem.

Det här är svåra men nödvändiga samtal.

"Bottom line: Jag hoppas att ni alla är lyckliga äktenskap, men låt oss vara ärliga, inget äktenskap är perfekt. Var bara smart, jobba med att hålla ditt äktenskap levande och spännande, men lägg inte ditt huvud i sanden om röda flaggor vinkar i vinden." Silvana D. Raso i HuffingtonPost.com "Trouble in Paradise? Hur man säger om skilsmässa är på horisonten." (2012).

Här är några av de vanligaste varningsskyltarna för ett oroligt äktenskap.

"Äktenskapsbrist är ett av de mest förekommande och störande mänskliga problemen. Alla som är gifta upplever svårigheter, men för vissa uppnår dessa problem att partners blir djupt besvikna och upprörd över sina äktenskap och kan till och med komma ifrågasatt om de vill att fortsätta att vara gift. Sjuksköterskan är väldigt oroande och de sätt som äktenskapsproblemen ofta utvecklas gör det lätt för saker att gå från dåligt till sämre. Men i de flesta situationer kan detta flöde i en negativ riktning ändras. De flesta äktenskap kan återvända att vara tillfredsställande. Ibland kan människor göra dessa förändringar på egen hand, men ofta behöver hjälp från ett par terapeuter behövs. " Äktenskapsintressen från den amerikanska föreningen för äktenskaps- och familjeterapi webbplats (www.AAMFT.com)

Vänta inte att söka professionell hjälp

För att få ut det mesta av äktenskapsrådgivning, vänta inte tills ditt äktenskap är omöjligt att få professionell hjälp. En skicklig äktenskapsterapeut kan vara allierad med ditt äktenskap. Den här personen kan styra dig genom den hårda kommunikationen som behövs för att få ditt äktenskap tillbaka på rätt spår. En terapeut tar inte sidor (inom förnuftet), hjälper till att skapa säkerhet och anslutning och hjälpa dig med negativa kommunikationsmönster. När problemen blir oupplösliga av våra egna försök är det en bra idé att söka professionell hjälp.

* Artikel uppdaterad av Marni Feuerman