Enkla fraser som håller dig förälskad

När ett förhållande är nytt ser ni båda världen genom rosade glasögon. Allt är friskt och nytt. När du tittar på varandra ser du någon som är spännande och perfekt. Även världen runt dig verkar ljusare och lyckligare än den gjorde innan du hittade varandra. I det "nya" etappen av ett förhållande är det lätt att säga att älska saker till varandra.

De söta orden kommer naturligt när du är tillsammans, och sedan via text eller telefon hela tiden på dagen och natten när du är ifrån varandra.

Men över tid börjar saker ändras. Utmaningar uppstår, fel uppstår. De rosa färgade glasögonen kommer av och verkligheten sätter in. Det här är när kärleken börjar morph lite.

I detta mer etablerade kärleksstadium (idealiskt, den längsta delen av ditt förhållande), som säger att du älskar saker mot varandra tar lite mer ansträngning. Kärlek tar mer ansträngning, men övning är perfekt! När du väder stormar tillsammans i livet utvecklar du en djupare kärlek och uppskattning för varandra än någonsin tidigare.

Om du har varit ute av det "nya" skedet ett tag och vill stödja utvecklingen av en djupare, mer mogen kärlek , titta inte längre. En av de bästa sakerna du kan göra för ditt äktenskap eller förhållande är att öva att säga dessa små fraser så ofta som möjligt.

10 saker att säga till din partner att hålla din kärlek vid liv

Du ser bra ut

När du båda blir äldre kan komplimanger betyda mer än någonsin eftersom rynkor och extra pounds tenderar att öka med varje passande år. Om du kan säga, "Du ser bra ut!" Vad du egentligen säger är "Jag är fortfarande fysiskt attraherad av dig". Så med varje år som går, kommer din make att veta att du fortfarande tycker om deras yttre såväl som deras inre skönhet.

Tack

Efter ett par har varit tillsammans för ett tag, är det normalt att de tar varandra för givet. Vi förväntar oss att den andra personen uppfyller sin roll utan att fråga och utan att märka när de är klara. "Tack" är de två enklaste orden att säga, men också det viktigaste. När du säger detta, säger du verkligen "Jag uppskattar allt du gör för mig". Din partner kommer att må bra att du märkte och tog sig tid att säga det.

Jag tror att du är fantastisk

När vi väljer att vara med någon i åratal och år, tror vi ibland att den andra personen måste magiskt veta vad vi tycker. När allt kommer omkring skulle vi inte spendera så mycket tid tillsammans om vi inte trodde den andras värld, eller hur? Det är dags att uttrycka dessa tankar. Berätta för din partner, "Jag tycker du är fantastisk." Det du säger är "Jag tror att du är en bra person och jag älskar att vara med dig".

Jag älskar dig ändå

När din make gör ett misstag kan det vara svårt för dig båda. Men vad du säger i det ögonblicket kommer att ha en bestående påverkan på ditt förhållande. När du säger "Jag älskar dig ändå," det du säger är "oavsett misstaget, kommer jag fortfarande att älska dig." Även som vuxna måste vi höra att vi är älskade, trots att vi kommer Ibland gör dåliga val eller gör fel sak.

Vi kommer igenom det

Vädring av stormen kan innebära många saker för par: varaktig döden, genom ekonomiska svårigheter, att förlora jobb, stora hälsofrågor och så mycket mer. Det viktiga är att se till att din partner känner din kärlek genom allt. När du säger "Vi kommer igenom det" säger du verkligen, "Vi är ett lag, och jag är på din sida."

Ja, det skulle vara jättetrevligt

Kanske går det inte till din teater, eller du är inte särskilt villig att gå till sportevenemang. Men om din signifikanta andra älskar dessa saker, så är det dags att visa ditt stöd. Sägande "Ja, jag skulle gärna," säger verkligen "Jag stöder dig och vill dela vad du vill." Ditt stöd visar att du älskar dem tillräckligt för att lägga bort vad du vill göra för att sätta din make först.

Jag förstår

När kärlek mognar får makarna verkligen lära känna varandra, inifrån och ut. Vi tittar på varandra och märker saker över tiden. När vi upplever livet tillsammans, får vi reda på vad som gör varandra kollar. Kanske berättar din signifikanta andra om ett problem med jobbet. På grund av din historia tillsammans vet du hur det här känner honom eller henne. Att säga "Jag förstår" säger verkligen "Jag får dig". Det är en bekvämhet att veta att någon får dig utan att ens behöva förklara dina känslor. Att ha denna koppling är grundläggande för långvarig kärlek och äktenskap.

Vad kan jag hjälpa dig med?

En av de mest grundläggande definitionerna av kärlek är att sätta andras behov framför oss själva. Vi kan hitta det här väldigt lätt att göra för våra barn, men ibland glömmer vi att göra det för vår make. Försök komma ihåg att fråga din make, "Vad kan jag göra för dig?" Som säger "Jag vill stödja dig och minska din börda". Att offra din tid för något som din make har behov kommer att stärka ditt band.

Jag är här för dig

En av de bästa delarna av att vara ett par har alltid någon att luta sig på. Påminn din make att han eller hon alltid kan räkna med dig. Berätta för dem, "Jag är här för dig", som faktiskt säger: "Jag är din partner i livet." Att vara partner betyder att du är jämställd och att du håller dig uppe för varandra och alltid har varandras ryggar.

Jag älskar dig

Så enkelt, men så ofta förbises. Dessa tre ord ska sägas till din partner varje dag. Dessa ord bekräftar din omsorg och hängivenhet. När du säger "Jag älskar dig," vad du verkligen säger är "Från nu till evighet, du är min enda och du kommer aldrig vara ensam".

Låt inte en dag passera utan att säga att älska saker som dessa till din partner. Se alltid till att din make känner sig uppskattad, validerad, säker och säker med dig. Välj flera av dessa korta fraser att säga varje dag, och snart kommer du både att känna dig mer kärleksfull mot varandra.