Tecken på att du har en känslomässig angelägenhet

Det verkar som om emotionella angelägenheter är på uppgången. Vi spenderar mycket tid med andra utanför vårt hem, på jobbet, på gymmet eller på hobby. Vi kopplar också enkelt med andra på sociala medier. Vissa platoniska relationer kan långsamt förvandlas till djupa känslomässiga vänskap. När den här personen är attraktiv för dig eller sexuell kemi finns, möter du en höjd sluttning som drar dig ifrån ditt äktenskap.

Emosionella angelägenheter kan orsaka kaos på ditt äktenskap och din familj. Du har bara en viss mängd "emotionell energi". När du inte fokuserar denna energi på din make, var kan det gå? De flesta emotionella affärer och fysiska angelägenheter börjar som vänliga vänskap. Det är vanligtvis ingen avsikt att dessa obligationer blir allt mer. Oavsett, linjen är tunn mellan nära vänskap och emotionella angelägenheter. Dessutom kan känslomässiga affärer också snabbt leda till flirt och sexuella möten.

Om du inte är helt säker på om du har en känslomässig affär, är det nio tecken som tyder på att du förmodligen är:

Även när sådana affärer inte går över linjen genom att bli fysiska, kan inverkan vara lika skadlig och sätter ditt äktenskap i farozonen. Intimiteten involverad i känslomässiga angelägenheter kan ofta ha en intensitetsnivå djupare än en sexuell affär eftersom du är mer känslomässigt investerad. Dessa typer av saker kan verka som en semester från ditt vardag.

Du får bara det bästa av denna andra person och de ser det bästa av dig. Du ser dem inte "24/7" och lär dig om sina dåliga vanor och oattraktiva funktioner. Din bild av dem är mestadels baserad på fantasi och en idealiserad persona som säkert kommer att göra det här förhållandet mycket lockande. Om du tror att du har en känslomässig affär, kan det vara dags att på allvar utvärdera ditt äktenskaps tillstånd.