Varningsskyltar Din make kan vara otrogen

Fusk eller otrohet är ett av de mer utmanande problemen som kan komma upp i ett äktenskap. I de flesta fall, även när du konfronterar din partner med anklagelser om fusk, kommer det att nekas eller du kommer att bli gjord för att känna dig som den "galna". Om du inte har hårda bevis eller obestridliga bevis, kommer de flesta inte att erkänna det. Det finns många beteenden som indikerar en affär.

Det är dock ganska möjligt att din make kan ha dessa beteenden och inte faktiskt ha en affär. Vad som kan vara ett varningsskylt i ett förhållande kan vara inget att vara oroad över i ett annat förhållande.

Det finns många tecken som är mer uppenbara. Till exempel, gå utanför för att prata mycket på telefonen, rensa internethistoriken på datorn, inte vara där GPS säger att han eller hon är och så vidare. Ibland är det inte en uppenbar sak, men många beteenden i totalitet som ökar din otrohetsradar.

Varningsskyltar att en make kan fuska på dig:

Det finns en god chans att din intuition känner av att otrohet, oavsett om det är fysiskt eller känslomässigt, eventuellt pågår.

Du bör vara särskilt bekymrad om dina känslor är inte normalt som du. Om du fortsätter att få förnekelse och "pushback" när du försöker diskutera dina problem med din partner, kan du behöva få professionell hjälp för att sortera igenom det här. Eller det är dags att få det svåra beviset.