Lär dig att le mer för hälsa, lycka och livslängd

Lycka gör inte bara livet trevligare, men kan leda till bättre hälsa, välbefinnande och livslängd. För att få ut det mesta av livet och komma igång, ge de leende färdigheterna som beskrivs nedan ett försök i en vecka. Tänk på det ett leva experiment på ett vecka. Om du förbinder dig att följa dessa enkla steg för att le mer, kommer du redan på rätt väg att leva ett lyckligare och hälsosammare liv .

Introduktion

Sätt att le mer i veckan

Leende är det naturliga svaret på någonting roligt, glatt eller roligt, så det står för att du förmodligen inte behöver hjälp med det automatiska leende svaret.

Om det finns utrymme för förbättring är det i de vardagliga vardagssituationerna när du annars inte automatiskt ler. För att lära sig att le mer, måste du först träna:

  1. Öva leende: le. Gör det just nu när du läser detta. Sätt ett stort, varmt leende på ditt ansikte. Inte ett falskt, konstigt leende, men ett riktigt leende, som om du ser en gammal vän efter flera år. Tänk nu på något olyckligt, men fortsätt att le. Det är svårt att hålla en olycklig eller negativ tanke i ditt sinne medan du håller ett leende på ditt ansikte. Leende kan hjälpa till att öka lyckan och minska negativiteten.
  1. Ge dig själv en leendekarta: Nu när du har övat leende och förstår lite om hur leende kan förbättra ditt humör, kommer tricket att komma ihåg att le eftersom du går igenom din dag. Du kommer förmodligen behöva en påminnelse att le ofta. Välj något du hör, ser eller gör ofta under dagen för att vara din "leendekue". Du kan välja ett ljud som din påminnelse, som en ringsignal eller ett e-postmeddelande pip. Du kan välja en åtgärd, som att komma in eller ut ur din bil, för att påminna dig om att le. Du kan välja en visuell påminnelse, som att se någon dricka kaffe eller se någon skratta. Utmana dig själv att le varje gång du stöter på dina ledtrådar för hela veckan.
  2. Håll dig motiverad: Människor som ler medan de pratar gör ett mycket bättre intryck eftersom de verkar mer självsäkra och vänliga. Du kan till och med "höra" ett leende över telefonen. Om du ler när du ringer, kommer tonen i din röst att lysa och du kan få en bättre anslutning via telefonen.

Här är ditt engagemang: I veckan kommer jag att le varje gång jag påminns av min "leende cue (s)."

Tips för leende mer

Medan steg ett till tre ovan ger allt du behöver för att utmana dig själv att le mer, här är några andra tips som hjälper dig:

Försök skratta, alltför

Med leende till nästa nivå betyder att skratta. Ta reda på ett sätt att du kan skratta mer i veckan. Du vill inte bara bli underhållen - du vill skratta högt. Skrattar högt, ungefär som leende, skapar ett känslomässigt tillstånd som lindrar stress och lyfter ditt humör. Sök efter saker att skratta om varje dag i veckan. Läs skämt, titta på filmer och prata med roliga människor. Tänk på de roligaste historierna du känner och berätta för varje dag i veckan.