7 Tecken på en Office Mean Girl

Upptäck om du arbetar med en medelstark tjej

När det gäller medelflickfenomenet är det inte begränsat till mellan- och tonåren. I själva verket har fler och fler genomsnittliga tjejer vuxit upp men har aldrig förändrats. Som ett resultat infiltrerar de arbetskraften i allt större antal. Trots att arbetsplatsen mobbning institutet indikerar att män fortfarande utgör det största antalet mobbningar i arbetskraften finns det ett antal kvinnor som också deltar i mobbning på arbetsplatsen.

Här är sju tecken på att de kvinnor du arbetar med kan vara medelstora tjejer.

Office Mean Girls utesluter andra

Att ostracera andra kvinnor på jobbet är ett säkert tecken på en kontorsmedlemsflicka. Dessa kvinnor använder relationell aggression till socialt isolera någon samtidigt som man försöker öka sin egen status på jobbet. Typiskt drivs de av ett antal faktorer, inklusive allt från avundsjukdom och ett behov av uppmärksamhet, till en rädsla för konkurrens. Som ett resultat kommer de att lämna andra kvinnor ur lunchdatum, möten och efterarbeten. De kan till och med diskutera detaljerna framför dem som isoleras för att visa sin makt.

Office Mean Girls Struggle With Envy

Vanligtvis vill dessa kvinnor vad andra har, särskilt på jobbet. Och de är villiga att gå till någon yttersta för att skada den som har vad de vill ha. Till exempel kan en kontorsmedlem flicka bojkotta en annan anställds idéer, projekt eller sociala möten.

Hon kommer även att vidta åtgärder för att förstöra hennes måls rykte och arbetsrelaterade projekt. Och hon kan inte erkänna något gott om andra människor på grund av hennes kamp med avund.

Office Mean Girls stjäla ditt arbete

När en medarbetare stjäl ditt arbete kan det bero på latskap, osäkerhet eller tom inkompetens.

Oavsett anledningen gör de inte sitt eget arbete, utan rider istället på framgången med ditt arbete. Och eftersom de har en så stark önskan att komma till toppen av företagsstegen, kommer de att göra allt för att komma dit, inklusive att använda andra människor. Det är inte ovanligt för en kontorsmedelflicka att vara vän med någon enbart på vad hon tycker att hon kan få från relationen.

Office Mean Girls Lie, skvaller och sprida rykten

Office mean girls är ofta besatta av vad andra tycker om dem. De betraktar hur allt ser ut till andra. Som ett resultat riktar sig dessa mobbningar mot andra som hotar deras status på något sätt. Till exempel, om de tror att en annan kvinna hotar sin status eller ställning på kontoret, har de inga problem att angripa henne relationellt för att eliminera det upplevda hotet. Dessa åtgärder kan innefatta lögner och sprida rykten om hennes arbetsetik, hennes kontorsförhållanden och till och med hennes personliga liv.

Office Mean Girls är seriella bullies

Dessa mobbar är giftiga kvinnor som är systematiska, kontrollerade och beräknade i sitt förhållningssätt. På utsidan ser den här kontorsmedlemmen ut som charmig och karismatisk, men på insidan är de kalla och beräknade.

Som ett resultat tenderar de att orsaka känslomässig smärta på sina offer under långa perioder. De är också skickliga manipulatorer. De verkar söta, men det här är bara ett annat sätt att manipulera situationer efter deras önskemål. Flickor som dessa twist fakta och situationer för att få sig att se oskyldiga eller för att inte bli reprimanded.

Office Mean Girls Struggle med ilska

Ibland har kontorsmedelflickor dålig impulskontroll. De är snabba, tenderar att skrika mycket och kan till och med använda profanity. Dessa kvinnor är också benägna att använda direkt förolämpningar och direkt namnkallning. De kan också dominera möten genom att argumentera, kritisera, använda sarkasm och spöja förolämpningar.

Och de är inte över rullande ögonen och hostar för att undergräva vad andra säger.

Office Mean Girls är makt hungrig

Dessa kvinnor vill vara de som kontrollerar och ringer på skotten. Men i stället för att tjäna det rätt genom respekt och lagarbete, talar de ofta respektlöst mot andra, insisterar på att ha saker och ting och sätter andra människor och deras åsikter ner. Dessutom använder de kraften och kontrollen som de redan har till sin fördel. Ibland är dessa kvinnor chefer som är mobbar. Andra gånger har de starka personligheter, utmärkta muntliga färdigheter eller mycket inflytande och de använder dessa saker för att gå över andra människors behov.