Bilder av Marijuana för föräldrar

Foton på olika stadier av tillväxt och användning

Dessa bilder visar marijuana, även känd som cannabis eller ogräs, i olika stadier av tillväxt, bearbetning och användning. Du kan vara oroad över växter du hittar växande i och runt ditt hem. Eller kanske du undrar om det du upptäckte i ditt barns rum är marijuana eller indikerar att ditt barn kan använda marijuana.

Även om du bor i en jurisdiktion där marijuana är lagligt finns det åldersbegränsningar och ditt barn kan hamna på fel sida av lagen. Du bör förbereda dig för att prata med ditt barn om riskerna med att använda eller sälja marijuana när du är underårig.

1 - Marijuana Växt växer i en kruka

Cavan Images, LLC / Taxi / Getty Images

Om du hittar växter runt ditt hem som liknar marijuana-växten i fotot, försöker någon i ditt hushåll att växa sin egen ogräs. Planterna har förändrats betydligt under de senaste decennierna, eftersom de har blivit uppfödda för att producera fler knoppar.

2 - löv på en marijuana växt

Gary Morrison / Getty Images

Om du ser växter som denna växer runt ditt hem, är chansen att de inte bara dyker upp i naturen - de är avsiktligt odlade. Cannabisplantor har ett palmatblad med serrated broschyrer. Du kommer sannolikt att känna igen dem från populär konst. Medan det finns växter med liknande löv är serrationsmönstret för Cannabis distinkt.

3 - Hackad upp Marijuana växt

Steve Cicero / Getty Images

Marijuana torkas och huggas upp för att förbereda den för användning och försäljning. Stammarna avlägsnas vanligen.

4 - Marijuana leder

Levi Bianco / Getty Images

Om ditt barn använder marijuana, kan du troligen hitta rullade leder av marijuana cigaretter. Du kan också hitta rullande papper. Ditt barn kan hävda att dessa är handrullade tobaks cigaretter, vilket också skulle vara ett problem.

5 - Liten mängd marihuana klar till salu

Michael Betts / Getty Images

Du kan hitta en liten mängd marijuana ditt barn har förvärvat för personligt bruk att röka . Det är förmodligen lätt tillgängligt i ditt samhälle.

6 - Plastpåse Full av Marijuana

Nate Brown / EyeEm / Getty Images

Du kan också hitta större mängder marijuana i en plast zip-lock väska. Du kan hitta mindre plastpåsar med rester inuti. Detta kan utlösa farhågor om att ditt barn transporterar eller säljer marijuana istället för att skaffa det för personligt bruk.

7 - Marijuana Bud

Oksana Smith / EyeEm / Getty Images

Marijuana knoppar är högre i THC än andra delar av växten och säljs till en premie. Som marijuana har blivit alltmer uppfödad för att producera fler knoppar, kan du hitta denna typ av marijuana i ditt hem. Det är antagligen mycket starkare än den genomsnittliga gräsgraden.

8 - Närbild på Marijuana Bud

Michael Thomas / EyeEm / Getty Images

Om du tittar noga på en marijuana knopp, kommer du att se de fina "håren" och lämnar som fyller knoppen efter det torkas.

9 - Bearbetade marijuana knoppar

Sinisa Kukic / Getty Images

Om du hittar en större mängd bearbetade marijuana knoppar i ditt hem, har någon antingen en dyr vana eller de säljer ogräs till sina vänner.

10 - Inomhus Marijuana Grow Operation

Jeff Rotman / naturepl.com / Getty Images

Om du ser att många marijuana växter växer inomhus, har du snubblat på en stor inomhus marijuana växande operation. Lämna scenen omedelbart och ring 9-1-1 om det inte är en laglig operation.

11 - Du hittade några marijuana, vad nu?

Richard T. Nowitz / Getty Images

Först och främst, överrätta inte. Innan du tvingar ditt barn till ett professionellt läkemedelsbehandlingsprogram som du kanske inte har råd med och kanske inte ens behöver, ta ett steg tillbaka och försök att utvärdera situationen.

Det kan vara att ditt barn har experimenterat med marihuana eller provat det ett par gånger med sina vänner. Det händer mycket mer i dessa dagar än det kan ha hänt när du var i skolan. Statistiken visar att en stor andel studenter har försökt marihuana minst en gång innan de examinerar från gymnasiet.

Fyrtiotio procent av alla elever har provat gräs med 12: e klass enligt National Institute of Health. Det betyder att ditt barn förmodligen har vänner som rökning marijuana eller åtminstone känner någon som är.

Ditt barns engagemang i marijuana kan ha varit en förbigående nyfikenhet, eller det kan vara mer än det. Innan du reagerar behöver du bara bedöma vad ditt barns engagemang är med marijuana.

Hur gör man det? Det bästa rådet är det enklaste - fråga ditt barn.

Experterna säger att den första påverkar huruvida ungdomar blir involverade i droger eller inte - eller är involverade - är deras föräldrars inställning till narkotikamissbruk. Att ha en sak av en rationell diskussion med ditt barn om marijuana kan vara det bästa sättet att närma sig situationen.

Naturligtvis kan ditt barns användning av marijuana vara mer involverat än enkla experiment , beroende på hur mycket mycket av drogen du hittat. Om så är fallet kanske de inte är så villiga att prata med dig om det. Du kommer att behöva utbilda ditt barn på de juridiska riskerna med att transportera eller sälja marijuana.

> Källa:

> Marijuana. National Institute of Drug Abuse.