Malt sprit konsumenter dricker mer och oftare

Drycker riktade mot afroamerikansk och spansk ungdom

Maltlut är inte din genomsnittliga öl.

Vanligtvis har maltlutdrycker en högre andel alkoholhalt, säljs i större behållare och säljs till ett lägre pris per volym än genomsnittlig öl.

När de hänvisar till en vanlig dryck talar de om en 12 ounce öl, ett fyra ounce glas vin eller ett ounce skott av hårdlut.

Jämfört med vanliga drycker är den typiska maltdryckdriven av skalan.

Den genomsnittliga maltluten öl kan genomsnittligt 80% mer alkoholinnehåll än den vanliga 12-uns öl.

Eftersom maltlut representerar en snabb, billig alkoholbroms, har dryckerna traditionellt riktats mot låginkomstmiljöer.

Faktum är att en studie visade att maltdrycksdrinkare är mer benägna att vara hemlösa, arbetslösa, på offentligt bistånd jämfört med vanliga öldrycker. Studien fann också att de också brukar dricka mer alkohol och dricker oftare än andra typer av drinkare.

Konsumera mer alkohol per dryck

"Att mäta maltlut öl konsumtion är svårt eftersom maltlut öl skiljer sig från andra öl drycker i två viktiga aspekter: behållare storlek och alkohol volym", säger Ricky Bluthenthal, biträdande professor vid Charles R. Drew University of Medicine and Science och motsvarande författare för studien. "Vi fann att kombinationen av dessa skillnader resulterade i den genomsnittliga maltdrinksdrinkaren i vår studie som konsumerar 80% mer alkohol per dryck än den genomsnittliga regelbundna öldrinken.

Även om vi inte rapporterade konsekvenser i detta dokument, desto mer förbrukad alkohol, desto större är sannolikheten för negativa alkoholrelaterade konsekvenser för en individ och deras samhälle. "

Ökad risk för problem

"Maltlök öl kan säljas i behållare så stora som 40 ounce flaskor, eller" fyrtioår "som de kallas", säger Rhonda Jones-Webb, docent i folkhälsohögskolan vid University of Minnesota.

"Forties" säljs vanligen kylda och inslagna i bruna papperspåsar för omedelbar konsumtion, och oberoende webbplatser som ägnas åt maltlut samt rap-texter och filmskript uppmuntrar "chugging" flaskorna innan de blir varma. De kombinerade effekterna av högre alkoholinnehåll , större serveringsstorlek och snabbare konsumtion kan leda till högre blodalkoholnivåer, ökad risk för aggressivt beteende och andra alkoholrelaterade problem. "

Ett tecken på maskulinitet?

Jones-Webb sade att maltlök öl är i stor utsträckning riktade mot afroamerikanska och spanska ungdomar och unga vuxna.

"Malt liquor märken som Steel Reserve, Hurricane, Magnum och Panther används av alkoholindustrin för att ange kraft och machismo och locka ungdomar och unga vuxna till marknaden. Rap ​​artister har varit populära bilder i maltlut reklam och" gangsta " rapartister visar porträtt av maltlut som ett tecken på maskulinitet. Målingen av minoritets ungdomar för försäljning av maltlut är av särskild betydelse för att alkoholreklam har visat sig påverka varumärkesvalet och varumärkesval under ungdomar kan påverka dryckesval som vuxna. "

South Los Angeles Study

För att lära känna mer om mineralvattendrycker gick forskarna på gatorna - genomföra intervjuer med 329 drinkare som rekryterades från slumpmässigt utvalda alkoholförsäljningar i södra Los Angeles.

Utredarna samlade information om drinkarnas socio-demografiska egenskaper, alkoholanvändningshistoria, dricksmönster och drickkontext.

"På grund av tidigare forskning", säger Bluthenthal, "vi vet att maltlök öl på grund av pris per volym och tillgänglighet kommer sannolikt att vara mer attraktiva för låginkomstdrycker. Dessutom är reklam- och populärkulturreferenser till maltlök öl mer förekommande i medier som sannolikt kommer att ses eller användas av afroamerikaner. Kort sagt, södra Los Angeles verkade passa den profil vi behövde. "

Maltdryckdrinkmönster

Delprovet som rapporterade att ha druckit under de föregående 90 dagarna (n = 297) var 88 procent af afrikansk amerikan, 72 procent män och 35 procent arbetslösa.

Jämfört med vanliga öl- och konsumentkonsumtorer var maltlut öldrycker:

Dricker mer farliga mängder

"De dricksnivåer vi observerade bland konsumenter av maltlut öl var i genomsnitt högre än den mängd alkohol som konsumeras av personer som går in i alkoholbehandlingsprogram ", säger Bluthenthal. "Studien bekräftar också att maltlök öl konsumeras i potentiellt farligare mängder och inställningar än vanliga öl, och att gruppering av maltlut öldrycker med vanliga öldrycker kommer sannolikt att resultera i underskattningar av alkohol som konsumeras bland maltlut öldrycker såväl som Konsekvenserna av denna konsumtion. "

källor:

Bluthenthal RN, et al. "Kännetecken för Malt Liquor Beer Drinkers i en låg inkomstinkomst, racial minoritet gemenskapsexempel." Alkoholism: klinisk och experimentell forskning mars 2005