Samma otrohet

Varför maken av homosexuella män och lesbiska kan vara sist att veta

Makar till homosexuella män eller lesbiska är ofta de sista som vet om deras kompisers dubbla bedrägeri. Lesbiska, homosexuella män eller bisexuella individer som gifte sig med äkta makar kan lyckas med att dölja sin sexuella läggning i många år. Att dölja en affär är ofta inte så svårt för dem.

Hur kan du veta om din make är en gay man eller lesbisk eller bisexuell?

Realistiskt, om inte din kompis tillåter sin sexuell läggning, kanske du inte vet säkert.

De så kallade tecknen på homosexuella som det sätt som personen klär, pratar, promenader, ser ut, föredrar analsex, erektil dysfunktion, tittar på porr, homofobiskt beteende, är avvikande eller hemlighetsfullt eller hänger med vänner av samma kön är ofta beteendeegenskaper hos heteroseksuella individer.

Hoppa inte till slutsatser

Ärlig kommunikation är den bästa metoden

När det är dags att gå vidare med ditt eget liv

Det spelar ingen roll vad din makas sexuella orientering är. Om många av dessa uttalanden beskriver ditt äktenskap måste du fråga dig själv om du verkligen vill gifta dig med någon du har så litet förtroende för och som inte tycks bryr sig om ditt äktenskap varar

Även om du är knuten till komfort och säkerhet, fråga dig själv - Vill du verkligen vara fast i ett dödsändenskap?

Om du inte kan se något ljus i slutet av tunneln, och även om det förmodligen är ett av de svåraste besluten du någonsin måste göra, måste du öppna ögonen för vad som händer och kanske följa en ny väg. En rådgivare kan hjälpa dig att navigera dig igenom denna beslutsprocess.

De flesta vet bara i sina hjärtan när det är dags att gå vidare.