Var hittar du gratis online psykologi kurser

De bästa platserna för fria klasser

Letar du efter en gratis online psykologi klass? Det finns ett antal ställen att hitta dessa kostnadsfria lektioner, vilket kan vara ett bra sätt att utöka din kunskap om psykologi till låg eller ingen kostnad. Det bästa med dessa klasser (förutom att de är GRATIS) är att du kan slutföra föreläsningar, avläsningar och uppdrag i din egen takt, när och var du än väljer.

Det är viktigt att notera att i de flesta fall räknas inte dessa klasser för högskolepoäng. Istället erbjuder de ett överkomligt och bekvämt tillfälle för självlärande. Genom att ta dessa kurser kan studenterna få en god förståelse för viktiga ämnen inom psykologi.

Observera också att ingen av dessa kurser är utformade för att ge någon typ av behörighet eller examen. Att ta sig tid att utforska en fri klass kan dock hjälpa dig att bestämma om psykologi är rätt fält för dig. Du kommer också att känna dig bättre förberedd om du väljer att senare handväska en psykologi grad .

MIT OpenCourseware

MIT OpenCourseware erbjuder ett utmärkt urval av kurser inom hjärnan och kognitiv vetenskap både på grundnivå och på grundnivå. Alla dessa klasser kan kompletteras online via självstudie och kräver inte registrering.

Några av de erbjudanden du hittar här inkluderar Intro till Neuroscience och Foundations of Cognition.

Dessa kurser är ett utmärkt tillfälle att få tillgång till psykologi kurser från ett av landets högsta skolor, och är det perfekta alternativet för dem som gillar att lära sig i sin egen takt.

Öppna Yale kurser

Yale University erbjuder också en mängd gratis öppna kurser på ett brett utbud av ämnen, inklusive psykologi.

Deras kurs erbjuder bland annat "Psych 110: Introduktion till psykologi" och "Psych123: Matematikens psykologi, biologi och politik". Du kan också hitta gratis kurser i relaterade ämnen, inklusive sociologi och filosofi.

iTunes U

ITunes är ett annat bra ställe att hitta gratis, öppna föreläsningar och lektioner. Dessa föreläsningar är tillgängliga för studenter över hela världen och kan laddas ner för att lyssna på din hemdator eller bärbar musikanordning. Skolor som Stanford, MIT, Oxford och Yale erbjuder kursföreläsningar via iTunes.

Om du är intresserad av att komma åt dem, var noga med att besöka iTunes U. När du väl har nått iTunes Store, välj alternativet "Social Science" från kategorierna, eller använd sökfältet för att leta efter tillgängliga kurser och föreläsningar.

UC Berkeley Gratis föreläsningar

Om du inte är helt redo att ta en hel kurs, är det en bra plats att börja lyssna på dessa gratis psykologföreläsningar som erbjuds av University of California i Berkeley. Förutom ett antal inledande föreläsningar hittar du även webbsändningar på en mängd olika ämnen, inklusive buddhistisk psykologi, klinisk psykologi , social kognition , mänsklig känsla och drömmars psykologi.

Ett ord från

Med en gratis online psykologi kurs kan vara ett bra sätt att utforska ämnet, borsta upp dina kunskaper, och till och med förbereda för en kurs som du kan behöva ta på ditt universitet.

Oavsett om du är en avslappnad psykologi entusiast eller planerar på en karriär inom området, kan dessa klasser hjälpa till att öka din förståelse för människans sinne och beteende.

Som du kan se finns det ett antal olika ställen att titta online på gratis psykologi kurser. När du väl har börjat arbeta med någon av dessa klasser kanske du också vill kolla in vår studie, läxa och provresurser. Hitta tips om psykologi, som hjälper dig att få ut mesta möjliga av dina lektioner och tips om hur du tar bra psykologiska anteckningar .