8 sätt vi lärde oss att leva Verywell i år

En retrospektiv av topp hälsa tips för att fira vår första födelsedag

Det har varit ett helt år sedan vi först lanserade - och vilket år har det varit! Vårt huvudmål har alltid varit att ge dig, våra läsare, med lättförståelig och grundlig hälsoinformation så att du kan lära dig att leva bra, vi insåg att vi har lärt oss mycket samtidigt som du gör det också.

Du kanske också undrar vem vi står bakom gardinen, publicerar och marknadsför det innehåll du ser dagligen. Vi är precis som du, alltid strävar efter att leva bättre och friskare. Så, för att fira vår första födelsedag, här är en lista över våra bästa takeaways från det gångna året - hur vi har lärt oss att leva. Grattis på födelsedagen till oss och till alla våra lojala läsare!

1 - Njut av mat men gör informerade beslut om kost och näring

Det är inte alltid lätt att göra hälsosamma val, särskilt när det gäller din kost. Därför skapade vi en praktisk räknare så att du kan lära dig näringsinformationen för något recept inom några sekunder. Det är så enkelt att använda: Du kopiera och klistra in ditt recepts ingredienser för att avslöja en Nutrition Facts-etikett för en servering.

Dussintals mat och recept skapare har också kunnat dela näringsdetaljer med sina läsare genom att bädda in våra etiketter på deras webbplatser. Självklart kommer vi inte att låta den här informationen hindra oss från att äta de livsmedel vi älskar. Här på HQ handlar det inte om deprivation, det handlar om att fatta välgrundade beslut.

2 - Snigla i snabba och enkla aktiviteter för att återanvända arbetsdagen

Här är ett tips för när du har mycket arbete att göra: Ta en paus. Det kan låta kontraintuitivt, men vi lärde oss att en kort aktivitet eller en snabb meditationssession är uppfriskande och energisk.

Ett sju minuters träningspass, skrivbordssträckor och team-walk-and-talks har kommit oss igenom flera mittemorgonslumpar i år. Forskning visar att de kan bidra till att hålla kaloribalansen i kontroll också, så vi rekommenderar att du går upp och går.

3 - Tacka arbetsplatsens stresshuvud på att främja en lagmiljö

Det är ingen hemlighet att det dagliga slipet på 9 till 5 kan ta en vägtull på din hälsa. Och se till att våra läsare är utrustade med den mest exakta, aktuella och omfattande hälsoinformation som de behöver kan ibland vara stressiga .

Vi vet hur viktigt det är att vidta åtgärder för att säkerställa att vår arbetsmiljö inte bara är stressfri utan också inspirerande och kreativ. Med kontorsyoga, snabba massage sessioner och tillfällig paus för att bara ha kul och skratta , lyckas vi balansera att arbeta i en ofta kinetisk kontorsmiljö med att vara lugn och fokuserad på våra mål som ett lag.

4 - Fokus på små, enkelt underhållna steg för året runt hälsa

Det nya året är alltid en bra tid att ta en titt på dina hälsovanor och prova något nytt för att förbättra dem. Eftersom vår webbplats är full av användbara tips lägger vi samman en lättläst guide för att starta 2017 på höger fot (även om den här rundan är lika användbar om dina resolutioner kanske redan har fallit till vägen).

Vi älskar att behandla varje dag som ett tillfälle att ta reda på vad du gör för att hålla dig så bra att vi håller New Year-andan vid liv med vårt Daily Health Tips-mail. Registrera dig på vår hemsida och få våra förslag på att leva alla 365 dagar.

5 - Prioritera sömn, även om alla behöver variera

Du har nog hört att vuxna behöver ungefär åtta timmars sömn per natt. Det är viktigt för ditt välbefinnande - från din våldsamhet mot ditt immunsystems reaktion på förkylning. Men sanningen är sömnbehov varierar per individ. Så från och med ikväll strävar du efter att få en god natts sömn, men många timmar gäller för dig.

Vi vet att saker kan komma i vägen, vilket är anledningen till att vi under hela året lärde oss att observera allt som kan orsaka problem med att sova. Vi hittade att öva bra "sömnhygien" hjälper också!

6 - Äg din hälsa genom att hålla dig informerad och utbildad

Att hålla sig informerad är ett av de bästa sätten att ta kontroll över din hälsa. Oavsett om du arbetar med ett specifikt tillstånd eller bara söker en hälsosammare livsstil, utbildar dig själv, kan du bättre förstå de steg du behöver ta.

Här på Verywell söker vi alltid de bästa sätten att utbilda våra läsare. Våra nyhetsbrev är ett bra sätt att hålla dig uppdaterad med roliga och hjälpsamma hälso tips. Anmäl dig idag och missa aldrig chansen att leva!

7 - Hitta support vid varje steg på din hälso-resa

Navigering till ett hälsosammare liv är inte alltid lätt. Men vi vill aldrig att du ska känna dig ensam. Därför lanserade vi flera nya Facebook-grupper i år, där du kan ansluta till andra och dela med dig av din egen historia:

Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan lära av (och inspirera!) Andra på vägen.

8 - Utrusta dig själv med en Receptverktygslåda

Höj din hand om du någonsin har förklarat att du börjar äta hälsosam så snart hälsosam mat börjar smaka bättre eller "när du hittar tiden". Vi har alla varit där, varför vi utvecklade en helt ny receptportal för att hjälpa dig att äta.

Oavsett om du letar efter någonting som hela familjen kommer att njuta av, försöker att tillfredsställa den söta tanden eller navigera i kostenriktlinjerna för ett nyligen diagnostiserat tillstånd, har vårt bibliotek av hälsosamma och välsmakande dietitianska recept fått alla dina hemlagningar behöver täckas. Inga ursäkter längre-hälsosam matlagning blev bara mycket lättare och lättillgänglig.