AP Psychology Test

Vanliga frågor om AP Psychology Test

Få den information du behöver veta om AP Psychology-testet. Upptäck vad AP Psychology-testet är, vad testet täcker och vad du behöver göra för att förbereda provet.

Vad är AP Psychology Test?

Advanced Placement Psychology, som vanligtvis kallas AP Psychology, är en introduktionskurs på universitetsnivå på många högskolor .

Kursen är en som erbjuds som en del av högskolestyrelsens avancerade placeringsprogram, vilket gör det möjligt för studenter att tjäna högskolepoäng. Kursen förbereder eleverna att ta AP Psychology- testet, en omfattande tentamen som täcker material som finns i en typisk college introduktionspsykologi klass.

Grunderna i AP Psychology Test

Innan du tar provet bör du först bli bekant med provets grundläggande struktur och innehållet som testet omfattar.

Vilket innehåll omfattas av AP Psychology Test?

Examinationen omfattar innehåll och ämne som normalt lärs på en introduktionspsykologiska kurs på högskolanivå.

Hur registrerar jag mig för AP Psychology Test?

Om AP-psykologi klasser erbjuds på din skola, prata med din rådgivare om att skriva in AP Psychology. Om du är hemskolan eller din skola inte erbjuder AP-kurser, kan du fortfarande anmäla dig till självständig studie eller eventuellt ta en online-kurs om det erbjuds i ditt land.

Om din skola har en AP-koordinator, informera honom eller henne om att du vill ta provet. Samordnaren kommer då att registrera dig för provet, samla examensavgifterna och meddela när och var testet ska äga rum.

Hemskolan ska behöva kontakta AP-tjänster före den 1 mars för att få kontakt med en samordnare. Samordnaren hjälper dig sedan att hitta en skola som är villig att administrera tentamen.

Du kan lära dig mer om registreringsprocessen genom att besöka registreringssidan på högskolestyrelsens webbplats för att lära dig mer.

Hur kan jag förbereda mig på AP Psychology Test?

Kanske är det bästa sättet att förbereda sig på AP Psychology-testet att anmäla sig till en AP Psychology-kurs. Det finns emellertid andra beredningsmaterial tillgängliga för studenter som inte är inskrivna i kursen eller för dem som känner att de behöver extra hjälp.

Du kan också hitta en rad AP Psychology böcker och studieguider som kan hjälpa dig att förbereda dig för provet.

referenser:

Högskolan styrelsen (2009). AP-psykologi studenter betygsfördelningar - Global AP-undersökningar - maj 2009. Hittade online på http://apcentral.collegeboard.com/apc/public/repository/ap09_Psychology_GradeDistributions.pdf

Högskolan styrelsen. (2011). Ämnen skiss. Hittade online på http://www.collegeboard.com/student/testing/ap/psych/topics.html

Högskolan styrelsen. (2011). Tentan. Hittade online på http://www.collegeboard.com/student/testing/ap/psych/exam.html