Hur man eliminerar depression med din själs kraft

Carol Tuttle är författaren till "Remembering Wholeness, En personlig handbok för blomstrande under 2000-talet". Hon är också en certifierad Master Level Rapid Eye Therapist i privat praktik. RET liknar EMDR , men med betoning på personen som en andlig varelse. Carol erbjuder följande tips för att hjälpa till att lyfta och eliminera depression genom att knacka in i makt i ditt sinne.

1 - Stoppa dina negativa tankar

Hero Images / Getty Images

Om du har problem med att stoppa det obsessiva tänkandet, få ett ögonplåster och lappa ditt högra öga. Patching ditt högra öga kommer att stänga av vänster halvklot i din hjärna och det negativa, tvångssänkande. Det är bättre än ett glas vin.

2 - Zip Up Your Central Meridian

Din centrala meridian är energikanalen som löper från ditt pubicben till din läpp. Det kan fungera som en radiomottagare om den inte sippas upp, plockar upp negativa energier och vibbar hos andra runt dig. Zip upp det med att föreställa sig en dragkedja som löper upp den här vägen.

3 - Gå en promenad varje dag

Walking kommer att öka dina endorfiner, vilket lyfter ditt humör. Walking aktiverar också dina energiflöden för att passera från vänster till höger, åt höger till vänster. En hälsosam överföring av energi ökar ditt humör 40-60 procent.

4 - Hänvisa till ditt depression på ett hälsosammare sätt

Hänvisa till din depression som en upplevelse som du har som kan läktas, snarare än en identitet du fastnar i. Din "jag är" definierar din identitet och håller dig fast med mer av vad du inte vill ha. Ett hälsosammare sätt att hänvisa till din erfarenhet av depression är att säga: "Jag upplever tillståndet av depression, och det är helande."

5 - Tro att du kan bli bra

Din tro skapar din verklighet. Om du tvivlar och fruktar kan du aldrig bli frisk. Om du tror att du kan och vill, så kallar du det fram i ditt liv. Tänk på möjligheten att en av de högre syftena med din depression var att låta dig uppleva att läka det för att få dig till mer av din sanna storhet.