När saknar tomma hantverkare sina barn mest?

Tomma nestrar saknar sina barn under de stora och små stunderna.

1 - Vid middagsbordet

Getty

Att prata över middag är ett av de mest konsekventa och universella sätten för familjer att ansluta. Över hälften av landets familjer äter regelbundet middag tillsammans utan TV, dela på sina dagar och pratar om aktuella händelser och framtida planer, bland många andra ämnen. De tomma stolarna vid bordet där barn brukade sitta kan vara en hård och överväldigande påminnelse om bristen på daglig samtal och tid tillsammans.

Vad du kan göra: Försök att äta dina måltider på ett annat ställe. Om du regelbundet åt i köket, sätt i matbordet för dig och din make att äta tillsammans. Om du sjelden gick ut på middag med dina barn, hitta lokala platser att gå 2-3 gånger i veckan. Om din budget är tätt, leta efter rabattkuponger i ditt lokala papper.

2 - Tillbaka till skolan

Getty

Tillbaka till skolan i ditt grannskap kan vara en spännande påminnelse om ritualen att bli redo för ett nytt skolår. Oavsett om du ser fram emot att skolan börjar och dina barn kommer tillbaka till en rutin eller om du fruktade slutet på en sorglös sommar, är skolan alltid en stor sak för familjer. Att se föräldrar släppa sina barn i skolan, titta på barn gå i ditt hus med nya ryggsäckar och glänsande nya skor - var beredd på några oväntade tårar. När de kommer in i sin rytm av skolan varje dag kommer du också att koppla av.

Vad du kan göra: Om du känner dig generös och filantropisk, köpa en väska full av skolmaterial som din lokala grundskola behöver. Alla anställda på skolan kommer att vara glada att berätta vad som är toppen på sin önskelista.

3 - På mataffären

Getty

Din maträkning kommer att minska väsentligt när dina barn är borta - men det kan inte innebära mer pengar i fickan om du betalar för college. Under alla omständigheter kan matinköp vara en utlösare för tårar när du vandrar upp och ner gångarna och köper inte de mat dina barn äter som kanske du inte gör - potatisflis, frusen pizza, jätteflaskor apelsinjuice och gallon av mjölk. Matlagning för två låter som mindre arbete, men när det känns som allt är förpackat för en familj (kan du köpa mindre än 8 burgerbullar?) Det kan vara svårt.

Vad du kan göra: Om du hittar mataffären som en svår plats, kan du få dina matvaror levererade - många kedjor har det alternativet. Vissa butiker erbjuder också curbside pickup. Om du fortfarande vill göra din egen shopping (som du kommer, så småningom), gör en lista och undvik de gångar som kan göra dig blå.

4 - I ditt barns sovrum

Getty

Trots att vi kämpar med många av våra tonåringar om att städa sina rum och riva vårt hår ut om deras slöhet och rodighet, går de in i sina orörda, orörda rum vid första början hjärtat. De högar av kläder och dricksglasögon som lämnades efter varje dag var irriterande, ja, men de var också subtila påminnelser om familjen du är en del av och barnen du höjde.

Vad du kan göra: Först och främst stäng sovrumsdörren. Om din unga vuxen har gått ett tag kan du ändra hur rummet används, samtidigt som du sparar utrymme för när han kommer tillbaka. Byt sängen med en utdragbar soffa, lägg ut affischer och minnen för säker förvaring och skapa en arbetsyta eller reträtt för dig själv eller din make. Ditt vuxna barn kan vara upprörd först, men om han bor själv är det dags för dig att göra ditt hushållsarbete så som du behöver det.

5 - Rätt innan de lämnar hem

Getty

Förhoppningen om det tomma boet kan vara mycket sämre än verkligheten av den. Stjäpar på de förpackade lådorna och tömd sovrumsskåp några dagar innan din unga vuxen går bra, om han går på college, går ut på egen hand eller gifter sig kan vara extremt ledsen och skrämmande. Du har länge varit en mamma för dina barn, och när dagen kommer att de ställer sig ut för sig själv för ett liv levt utan att du ska bevittna, hantera och njuta av varje dag kan det känna sig ominöst som slutet på någonting. Det är dock inte - det är bara början på en ny fas.

Vad du kan göra: Försök att inte vara teary-eyed och ledsen de senaste dagarna innan din unga vuxna lämnar hem. Planera en speciell middag, oavsett om du är på restaurang eller lagar din favoritmåltid hemma. Kom ihåg att din unga vuxen har en egen känslomässig reaktion på den stora förändringen som ska komma så bra som du känner.

6 - Rätt efter att de lämnar hem

Getty

Tystnaden när du återvänder hem till en tom bo för första gången kan vara ömtålig. Inga TV-skivor blåsar, inga videospel spelas, ingen musik som du inte kan stå utblåst från sina rum. Men vänta, bara ett tag och så småningom, men du kommer att sakna ljudet av dem att skratta med sina vänner eller det lugnande ljudet från ytterdörren stänger sent på kvällen när de kommer hem från en kväll ute, kommer du att finna en känsla av fred i stillhet och tystnad. Det kan inte vara hela tiden, och du kommer att ha ögonblick av djup sorg - men när du växer vanligare med din tomma boet kommer du att växa till att trivas mer och mer.

Vad du kan göra: Planera om du vill ha en långhelg. Tänk på att det är en palatsrengöring för din själ - en förändring av landskapet och tiden att slappna av och återansluta med din betydande andra kan göra underverk för att justera din attityd och släppa din sorg och ensamhet . Planera aktiviteter för weeknights, oavsett om det är en pågående Scrabble turnering, en binge klocka på en ny TV-show eller ta en klass. Titta inte på det tomma boet som något att lura, men som något att anpassa sig till och njuta av. Din unga vuxna har börjat resten av sitt liv - nu är det dags för dig att börja resten av dina.