Billig presentidé: Stearinljus för stressavlastning

Stearinljus är en billig och eftertänksam gåvaidé: Här är varför

Dessa dagar lönar sig det att hitta billiga presentidéer som packar ett slag - presenter som kommer att användas regelbundet, kan ge stressavlastning, kan avnjutas av din mottagare och deras nära och inte nödvändigtvis något som dina nära och kära skulle köpa för dem själva. Stearinljus passar räkningen: De kan vara stora som individuella gåvor, grupperade för att bilda större gåvor, eller inkluderade som en del av en tankevärd presentkorg. Stearinljus kan hjälpa till med användning av aromaterapi för stressavlastning (ja det kan faktiskt fungera), kan vara ett fokusobjekt för meditation , kan bidra till en avkopplande miljö och kan bidra starkt till övergripande hemavkoppling . Följande är ett utbud av ljus som kan användas som stressavlastande billiga gåvor för semester, födelsedagar, årsdagar eller något tillfälle.

Oljelarmare / Tealight Holder

Tealight ljushållare som dubbelt som essentiella oljediffusorer gör bra presenter. Tom & Co

Denna oljevärmare är utformad för att sprida eteriska oljor i hela ditt hem medan du håller telampor som är lugnande för ögat. Denna hållare är charmigt enkel i design, och är utmärkt för meditation och avkoppling. Njut av den vackra atmosfären helt enkelt genom att lägga till din favorit doftolja och tända en tealight.

Yankee Candle Company Mousserande Holiday Jar Candle Set

Yankee Candles

Yankee ljus ligger på toppen av min lista för kvalitetsstearin, eftersom jag brukar njuta av dofterna - de fyller verkligen ett rum, men brukar ha en mycket rik och riktig doft och bränna länge. Den här uppsättningen med tre burkar (i dofterna Sugar Cookie, Balsam och Cedar, och Sparkling Cinnamon) kan göra en underbar present till alla som vill fylla sitt hem med lugnande och välkomnande dofter under vintern.

Tabletop Zen Garden Kit

Gåvor & Inredning
Zen trädgårdar ger en avkopplande, meditativ aktivitet eller en trevlig visuell kue att koppla av, vilket gör dem till en utmärkt present för dig själv eller en vän som kan använda lite skönhet och avkoppling. Denna zen trädgård inkluderar en sand säng och rake, inskriven stenar, ett fack av flodbäddar, och en hållare för ett te ljus ljus. Njut av!

Lavendel och Geranium ljus

Rot

Detta vackra ljus är speciellt utformat för att minska stressen, med hjälp av doft av lavendel och pelargon. Den är gjord med en helt naturlig soy vaxblandning, färgad med naturliga vegetabiliska färgämnen, och gjord med en hållbar trävicka för ett tröstande ljud. Själva ljuset och rutan som det kommer in är både vackra och kombinerar för att skapa en stilig gåva. Ljusets bränntid är 65 timmar, perfekt för många, många avkopplingssessioner.

Bath & Body Works Eucalyptus Spearmint 3-Wick, 14,5 oz. Ljus

Bad och kroppsarbeten
Jag älskar dessa stora ljus, och dofterna är underbara för att vakna upp dig och lägga tydlighet i dina tankar. Detta ljus är perfekt för alla medelstora rum där en pick-up behövs, eller ett meditationsområde där en liten atmosfär eller fokus behövs.