Bra vibrationer: Energihälsa för depression

Låt mig först ge dig min förenklade definition av depression. Depression är ett tillstånd att känna "dåligt" mest eller hela tiden. Det är erfarenheten av att vara i en vibration av mycket låg, obekväm energi som har liten eller ingen lättnad.

På de finaste nivåerna av vår varelse, vårt kvantsjäl, är vi alla energi. Subtila energier som är osynliga för ögat (av de flesta) vibrerar inom oss och runt omkring oss hela tiden.

Depression är ett mycket obekvämt energiläge att existera i. Anledningen till att den är så obekväm är att den strider mot sanningen om vem vi är och som Gud skapade oss för att vara. Gud skapade oss för att vara i ett tillstånd av högt glädjande vibrationsenergi.

Den goda nyheterna om depression är att det inte är vem du verkligen är. Din depression är inte din identitet, det är din upplevelse. Det är en energiupplevelse som har tagit hand om ditt liv. Eftersom det inte är din identitet kan du ändra det. Det kommer att behöva göra lite energi arbete och rensa av de begränsande övertygelserna, både medvetna och undermedvetna för att du ska kunna må bättre.

Din undermedvetna begränsande övertygelse som hålls inom din fostran matar den negativa energi du upplever. Dina medvetna negativa tankar fortsätter att mata den negativa energin. De flesta som lider av depression har en tendens till negativt tänkande . De antar att om de känner sig dåliga måste de vara dåliga.

Du är alltid fri att välja vilken tanke du vill ha. Även om du behandlar lite obekväm negativ energi, är du alltid fri att tänka en positiv tanke. Det är lämpligt när många känslor kommer upp för att säga till dig själv "Jag rensar denna negativa energi. Det tjänar mig inte längre att uppleva detta i mitt liv. "

När vi behöver depression

Jag har arbetat med många kunder som har en dold motivation eller behov av depression. Vi behöver vår sjukdom när vi tror att det håller oss säkra på något vi fruktar. Många människor kommer in i denna värld vid födseln med tvekan och ångest . De börjar sitt liv som vill lämna det. Som vuxna vill de fortfarande inte vara här. De har en uppfattning om att världen inte är en säker plats och det finns inte tillräckligt med kärlek för dem. Depression blir en bra vän som alltid är där när de behöver det. Den håller fast vid dem och håller dem säkra från de oförutsägbara riskerna i världen. Några vanliga djupare övertygelser som hålls i det undermedvetna och medvetna är:

Dessa är alla negativa, begränsande övertygelser som ger negativ energi till vårt varande. Tankar skapar och vad du tror på kommer du att uppleva. Eftersom energi följer tanken, skapa tankar om välbefinnande och du kommer att skapa en energi av välbefinnande som kommer att utfodras till ditt vesen.

Om du har varit deprimerad under lång tid, tror din kropp att det är vad som lever som känns som.

Utan depression kan din kropp tycka att det kommer att dö. Med hjälp av ditt sinne och din tro kan du omskola din kropp för att fungera vid en högre frekvens av energi så att den än en gång kan känna sig i ljus och sanning.

Födelse och depression

Tänk på möjligheten att ursprunget till din depression är kopplad till din födelse. Om din mamma var orolig, deprimerad, orolig, orolig under din dräktighet, tog du all den energin i den tidigaste bildningen av dig. De flesta människor går runt och bär fortfarande och försöker bearbeta sin födelsesenergi. Om du hade en komplicerad dräktighet eller leverans träffades du från början med några stora negativ som var imprinted i din psyke.

För mer information om detta fenomen, se "Födelse lämnar en avtryck som börjar vårt liv som en kamp" i min bok "Remembering Wholeness: En personlig handbok för blomstrande under 2000-talet."

Dina förfäder kan hålla dig deprimerad

Från personlig erfarenhet och arbete med hundratals kunder har jag kommit till slutsatsen att det finns ett generationsmönster av depression för de flesta människor. Du kan spåra depression tillbaka i min familjelinje i flera generationer. Jag tror att de flesta som arbetar med smärtsamma livserfarenheter spelar en roll i att läka sina generationer och bryta familjemönster. Om din mormor aldrig behandlade hennes negativa känslor och de aldrig rensades, har energi och information överförts till dig i din familjens genetik . Du kan rensa vad din kropp håller på en cellulär nivå så att du kan läka dig själv och rensa mönster av depression från din familj.

En process för att rensa din generationsdepression:

Föreställ dig att du står i ljuset med en högre kraft (Kristus, änglar, Gud, ande, etc.), Fråga dina generationer som har levt innan du kommer in i ljuset. Föreställ dig alla dessa människor i ljuset med dig. Fråga ditt högre själv om all den depression du har upplevt, hur mycket är generationen och hur mycket är din egen. Du får två nummer som är lika med 100%. För de flesta är generationsprocenten över 50% och deras andel är mindre än 50%. Det är vanligtvis 70-30, 80-20. Berätta för dina förfäder väljer du att rensa detta mönster från familjen. Rita en bild av en soptunna på en skissbana. Placera mönstret av depression i soptunnan med alla negativa övertygelser och känslor som du har upplevt med det i soporna kan också. När det är allt i soptunnan kan du förstora bilden av soptunnan så stor som du kan tänka dig. Titta på det som en observatör och säg "det är bara energi. Jag är inte på bilden. Jag är den som tittar på bilden. "Skapa nu en blowtorch och sätt din bild på eld och se den brinna i aska. Ta askan och sprida dem på marken. Titta på vackra blommor växer upp genom askan som återvänder livgivande energi till dig och dina förfäder. Tänk dig att varje cell i din kropp fylls med liv som ger energi. Hur känns det? Tänk dig att dina förfäder lyssnar på dig och gratulerar dig för ditt val att rensa detta mönster.

Ja, du kan läka

Jag tror att det som vi utmanas av i våra liv gav Gud oss ​​mekanismen inom oss för att läka det. Det finns bokstavligen en plan för helande som hålls i ditt DNA, som har all information som ditt sinne och kroppen behöver läka. Jag tror att vi skapade sjukdom för att lära oss den kapacitet vi måste existera i svåra stater och förvandla oss till en högre makt för att söka hjälp. Att kalla på Kristus energi eller himlens energi aktiverar de helande krafterna som ligger vilande i oss. När du uppmärksammar ljus och sanning vaknar ljus och sanning i dig. Vänta inte tills du mår bättre att tänka bra. Ditt sinne är en högre kraft än dina känslor och ditt sinne kan höja vibrationen i ditt emotionella tillstånd när du rensar bort de lögner och illusioner du bär och framkallar sanningen om vilken gud som skapade dig för att vara. Du kan skapa vad du vill med ditt liv. Den gud jag tror på dödade oss inte här för att leva i ett förtvivelsestillstånd att dö i det staten. Jag tror att han garanterat vår förmåga att lyckas genom att ge oss allt vi behöver för att skapa framgång. För de flesta är deprimerade bekant. Känner sig bra är det inte. Ofta väljer vi vad som är känt över vad som känns bra för att vi vet hur man existerar där och det känns säkert. Jag tror att vi lever i en tid på planeten, där det blir allt svårare att vara deprimerad. Det kommer att kräva mer arbete att stanna i depression än att läka det. Den verkliga utmaningen för oss som människor är inte längre "hur mycket kan vi lida?" Det är "hur mycket glädje kan vi hålla och hur länge kan vi hålla det?" Tänk på möjligheten du valde in och skapade din upplevelse av depression bara för att se dig själv övervinna det. Så stor som du har vetat är depression lika stor som du kan känna till glädje nu. Välj att bli en av Guds mirakel och klara och läka det som inte längre tjänar dig. Gud välsigne dig, jag vet att du kan göra det.