Lär dig om Chocolate Cravings och Alkoholberoende

I åratal har folk hävdat att de är beroende av choklad och nu finns det nya vetenskapliga bevis som avslöjar vissa beroendeframkallande egenskaper i den goda behandlingen. Samma alkaloidföreningar som finns i alkohol finns också i choklad, säger forskare. Detta kan också förklara varför många återhämtar alkoholister använder choklad för att begränsa deras begär för alkohol, särskilt i tidig nykterhet.

Forskare vid det spanska rådet för vetenskaplig forskning i Madrid är de första som upptäcker att vanliga kakao och chokladstänger innehåller en grupp alkaloider som kallas tetrahydro-beta-karboliner, enligt forskaren Tomas Herraiz. I tidigare forskning var samma kemikalier kopplade till alkoholism , sa han. Familjen av föreningar, som även kallas neuroaktiva alkaloider, fortsätter att undersökas för möjliga influenser på humör och beteende.

I en tidigare studie, italienska forskare koffein och magnesium, föreslås ofta som potentiella bidragsgivare till begär, "sade Herraiz." Nu kan vi förstora listan för att inkludera dessa föreningar. "Högre nivåer av föreningarna verkar korrelera med mängden kakao I ett prov rapporterade han. Ju mörkare chokladet, desto mer av de föreningar den innehåller, sa nyhetslösenn.

Kvinnor som är mer drabbade av Chocolate Cravings

Kvinnor verkar vara mer benägna att chokladbehov än män.

Diabetesförbundets rapport konstaterade att endast 15 procent av männen verkar vilja efter choklad, så mycket som 40 procent av kvinnorna gör - och 75 procent av dem hävdar att absolut ingenting annat än choklad kan tillgodose sin aptit.

Eftersom chokladbehov kan påverkas av en brist i magnesium, kan det vara varför vissa upplever en ökning av chokladbehov under PMS.

För de flesta är krävande choklad på ingen sätt skadlig, men om den stiger till nivån "binge eating" kan det vara ett verkligt problem.

Choklad är den mat som mest önskas av kvinnor som binge äter, på grund av en hjärnkemikalie som ger dem fysiskt nöje från den söta eftergivenheten, säger nutritionisten Adam Drewnowski, University of Michigan. Drewnowskis forskning fann att Naloxone kan minska krävningen hos binge-ätare, men Naloxone är endast tillgänglig intravenöst, vilket gör det opraktiskt för kroniska bingrar. Drewnowski söker efter ett lättare att ta drogen.

källor:

Herraiz, T. "Tetrahydro-ß-carboliner, Potentiella Neuroaktiva Alkaloider, I Choklad och Kakao." Journal of Agricultural and Food Chemistry Accessed 2016

Miller, MC. "Kan du bli beroende av choklad?" Harvard Mental Health Letter Februari 2013