Rökningstopp - Möt din guide och moderatorer

1 - Rökningstoppguide och supportforumsmedlemmar

Rökningstoppande gemenskapsstöd. iStockphoto

Vårt engagemang för att sluta röka permanent är mycket lättare att upprätthålla när vi har starkt, positivt stöd runtom oss. Vänner och familj kan vara till hjälp, men kan inte förstå djupet på vad som slutar röka betyder för den person som arbetar sig genom att upphöra, särskilt om de aldrig har rökt. Vi kan lämna känslan som om vi inte erkänns för det hårda arbetet vi sätter i stopp.

Stödforumet här vid Smoking Cessation är en unik miljö som har hjälpt många av dem att hitta permanent frihet från nikotinberoende genom åren.

Detta forum är en livlig gemenskap av människor i alla skeden av rökavbrott, från det nya slutet till de som har flera rökfria år under sina bälten. Snälla gå med oss ​​och gör dina drömmar om att sluta tobak permanent!

Nästa: Möt din värd och moderatorer

2 - Terry

Forum ID: AbQuitSmking
Smeknamn: T. / Terry
Avsluta datum: 29 oktober 2001
Terrys sluthistoria

Jag är Terry Martin, din värd vid Support Cessation Support Forum.

Denna aktiva grupp av människor från hela världen kommer tillsammans med ett viktigt gemensamt mål - sluta tobaks och rädda liv.

Jag har alltid sagt att det bästa av vår mänskliga anda är levande och bra inom de virtuella väggarna i denna gemenskap, och det är sanningen. Giv-och-ta mellan forummedlemmar kommer direkt från hjärtat och har förmågan att lyfta oss upp och ut ur fängelset av nikotinberoende. Om du är ny för online-support, var vänlig och ta en titt på forumet som gäst. Du kommer snabbt se varför stödet här är så speciellt och hur det kan hjälpa dig att hitta ett sätt att ställa röka i ditt förflutna, permanent .

Jag skulle vilja ta ett ögonblick för att presentera dig för teamet av moderatorer som hjälper till att hålla det här stora nätverket löpande. Var och en av dem slutade röka med hjälp av detta forum och har gott om personlig erfarenhet och kunskap för att dela med sig av rökningstopp.

Bakom kulisserna arbetar moderatörerna och jag nära tillsammans för att skapa och upprätthålla den säkra och hälsosamma miljön för helande du alla räknar med. Och eftersom varje av dem ger sitt eget unika utsikter till bordet, kan jag alltid förlita mig på att se hela bilden på ett balanserat sätt - ovärderligt för mig och för det här forumet.

Så, utan vidare, låt oss gå vidare med introduktionerna!

3 - Michelle

Forum ID: ModMic
Smeknamn: Mic
Avsluta datum: 13 januari 2002
Michelle avsluta berättelsen

Michelle hittade Smoking Cessation forum ett helt år i hennes avsluta program. Hennes första online support erfarenhet var på en annan webbplats som drivs av tidigare Guide to Smoking Cessation, Christine Rowley . Den här webbplatsen heter The No Smoke Cafe , och när den vikte, gick Michelle oss här. Hon har varit med oss ​​sedan dess (och kommer alltid att vara om jag har något att säga om det!).

Michelle är en av de sällsynta personer som slutade röka vid första försöket. Hon använde nikotinplåstret , online support och mycket tro. Hennes inlägg är insiktsfulla, medkännande och alltid värda att läsa. Hon är en halv halvfull person som har ett stort hjärta och förmåga att empati, är en välsignelse för folket i detta forum.

Michelle lider av degenerativ skivan, ett smärtsamt tillstånd som hon hanterar med nåd. Rökning är en risk för denna sjukdom, och hon har skrivit om sin resa med den tillsammans med flera andra uppsatser som syftar till att hjälpa andra att sluta röka. De kan alla nås via länken till henne sluta röka historia ovan.

4 - Dee

Dee.

Forum ID: ModDee
Smeknamn: Dee
Avsluta datum: 18 mars 2003

Jag tycker om Dee som en djup styrka. Hon har en lugn värdighet om henne och ett rakt framåtriktat sätt att kommunicera med andra. Hon förföll några betydande stormar i sitt liv under det första året av att röka upphörde, men de arbetade bara för att stärka hennes beslut.

En annan av våra moderatorer med en gåva för att skriva, Dee har delat några kraftfulla redogörelser för hur rökstoppet förändrade sitt liv.

Från Dee:

Dee 4 års rökfri milstolpe

Dee ser det bästa ut i andra och har ett starkt och stabilt inflytande vid rökningstoppforumet. Jag är tacksam för hennes hjälp som moderator.

5 - Penny

Penny.

Forum ID: ModPenny
Smeknamn: Penny
Avsluta datum: 11 april 2011

När Penny slutade röka behöll hon två kartonger cigaretter i kylskåpet ganska länge eftersom hon inte trodde att hon skulle kunna sluta på lång sikt. Liksom de flesta av oss ville hon fervigt lämna sin missbruk av nikotin bakom, men saknade övertygelsen om att hon verkligen kunde göra det. Inte långt efter fann hon supportforumet vid rökavbrott och allt förändrades.

Från Penny vid 6 månader rökfri:

"Jag är sex månader rökfri och det är efter över 40 års rökning - längre än många av er quitters har varit på planeten. Jag lägger ut denna 6 månaders inlägg eftersom jag kan ... jag gjorde det ... jag är 6 månader rökfri! Det här har varit en av de svåraste saker jag någonsin har gjort. Jag var tvungen att erkänna att jag var en missbrukare , jag var tvungen att äga mitt eget slut , jag var tvungen att läsa och läsa och läsa, jag var tvungen att posta och posta och POST, och jag var tvungen att nå ut till andra för hjälp. Jag var tvungen att möta ljuget som jag tyckte om att röka, för att jag inte gjorde det.

"Jag trodde aldrig att jag kunde lyckas röka. Nu är jag inte övertygad eftersom jag vet att det här är en missbruk och en missbrukare kan falla när som helst, men jag har kunskap och slutar kompisar att hjälpa mig nu."

Det var inte länge förrän Penny sträckte sig för att hjälpa andra att hitta sig med rökstopp, och idag, år senare, är hon fortfarande på den. Du kan räkna med att hon talar från hjärtat och inte gräver hennes ord. Om du vaknar kommer hon att påminna dig om att den här resan är tuff ibland och att stelna din ryggrad och fortsätta med det.

Penny är en mycket älskad medlem av supportgemenskapen vid Smoking Cessation, och vi har mycket tur att ha henne här.