Pratar om sex när du är gift

Bra kommunikation leder till bra sex!

Även om många experter tror att en majoritet av äktenskap idag är i nöd på grund av ekonomiska skäl, är det också problem med sex och sexualitet. Faktum är att sexuellt ämne är det nummer ett problem som diskuteras i forum för onlineforum. Det verkar lättare att prata med en främling online än till din egen partner! Dessa konversationer kan ge dig en logga av ångest i dig och göra att du undviker att ha dem helt och hållet.

Vet att det finns några strategier för att göra dessa samtal enklare och du kommer sannolikt att finna det värt ansträngningen.

När är rätt tid att prata om sexproblem?

Hur man pratar om sexproblem

Det har sagts att "Goda älskare är gjorda, inte födda." Om du verkligen vill att ditt sexuella förhållande ska vara allt det kan vara, bör du ta tid att prata med varandra. Kommunikation är nyckeln till bra sex. Denna konversation är nödvändig för alla par, oavsett om du är nygift eller äldre, långt gifta par. Att ha ett hälsosamt sexliv är en underbar gåva och en gåva som ska avnjutas och vårdas. Det är det som gör ett äktenskap speciellt mer än bara ett platoniskt förhållande.

Artikel uppdaterad av Marni Feuerman.