Psykologi iPhone Apps

Bra iPhone Apps för psykologiska studenter och entusiaster

Är du intresserad av att lära dig mer om psykologi på din iPhone, iPad eller iPod Touch? Är du en psykologi studenter som använder din iPhone för att hålla sig organiserad och ta anteckningar? Då är du säker på att kolla in denna lista över några av de bästa psykologiphoneapparna. Besök bara iTunes Store och använd sökfunktionen för att hitta dessa användbara appar.

PsycExplorer

Psych Explorer

Pris: $ 2.99

Denna användbara app, utvecklad av Michael Britt av den underbara psykologinsidan The Psych Files, är utformad speciellt med elever och lärare i åtanke. Det ger användarna de senaste nyheterna om psykologi, forskning och blogg samt video, ljud och tweets från professionella psykologer.

Mer

Studieuppsättningar - Psykologi och psykologi Lite

Studieuppsättningar - Psykologi

Pris: $ 2.99 för hela versionen, gratis för lite versionen

Studiepsykologi direkt på din iPhone eller iTouch med detta psykologiska studieverktyg. Appen täcker en mängd olika ämnen inom psykologi, inklusive minne , konditionering och personlighet. Förutom att utforska studieuppsättningarna om olika ämnen kan du också söka efter information om psykologiska ordförråd och nyckeltal i psykologins historia.

3D hjärna

3D hjärna

Pris: Gratis

Om du studerar biopsykologi eller relaterade ämnen kan du använda denna pekskärm med den här praktiska appen för att utforska hjärnan . Rotera enkelt och zooma in för att lära dig mer om 29 distinkta hjärnstrukturer och upptäck hur de olika hjärnregionerna fungerar. Du kan också lära dig mer om effekterna av hjärnskador, hjärnskador och fallstudier.

Live Happy ™

Lev lycklig

Pris: $ 9.99

Denna psychology iPhone app från Signal Patterns använder principerna för positiv psykologi för att hjälpa användningen utveckla livsbekräftande vanor. Baserat på arbetet med positiv psykolog Sonja Lyubomirsky kan appen användas för att utveckla nya vanor som kan göra dig lyckligare, friskare och mer eftergiven. Du kan läsa mer om den här appen i den här översynen från expertisen för stresshantering , Elizabeth Scott.

Drömpsykologi av Sigmund Freud

Bild via ITunes

Pris: $ 0.99

Har du någonsin velat studera Sigmund Freuds drömpsykologi direkt på din iPhone? Denna app lovar att presentera Freuds idéer i sina egna ord och har möjlighet att bokmärke din plats i texten, kontinuerlig uppspelning av alla kapitel och förmåga att justera teckensnittstorleken.

Evernote

Bild via iTunes

Pris: Gratis

Om du vill använda din iPhone för att ta anteckningar i dina psykologi kurser , bör du definitivt kolla in den mycket användbara Evernote-appen. Med det här gratisprogrammet kan du ta text-, röst- eller bildnoteringar och snabbt synkronisera dem till ett onlinekonto. Att hantera dina anteckningar på nätet gör det enkelt att komma åt ditt jobb var som helst, oavsett om du använder din bärbara dator eller skolans datalaboratorium.

min läxa

Bild via iTunes

Pris: Gratis

Har du svårt att hålla reda på förfallodatum? Den här praktiska appen låter dig skapa en kalender med dina uppdrag och förfallodagar. Efter inmatning när varje uppgift beror kommer din kalender att färgkodas så att du snabbt kan se närmaste förfallodatum.

Google Kalender

Bild via iTunes

Pris: Gratis

Det här kan vara ett särskilt användbart verktyg om du redan använder Google Kalender online för att hålla reda på viktiga datum. Lägg bara till appen till din telefon och du kommer att kunna komma åt din kalender var som helst.

Kom ihåg mjölken

Bild via iTunes

Pris: Gratis

Håll reda på viktiga uppgifter för dina psykologi klasser och ta dem överallt med iPhone-versionen av den här användbara uppgiftshanteringsappen.

Blackboard Learn

Bild via iTunes

Pris: Gratis

Om din skola använder Blackboard-systemet för lärandehantering gör det här möjligt att få tillgång till lärarmeddelanden, uppdrag, betyg och annan klassinformation direkt på din iPhone.

Plugga

Bild via iTunes

Pris: $ 4.99

Behöver du lite extra hjälp att studera för de stora psykologiska tentamen? Cram är en app som är utformad för att hjälpa dig att skapa multipelval träningstest och studera flashkort.

iStudiez Pro

Bild via iTunes

Pris: $ 2.99

Detta mycket användbara uppdragspåverkningsverktyg är ett bra alternativ för psykologistudenter som kämpar för att hålla uppdrag, förfallodatum och studieplaner organiserade. När du har lagt in din information kommer appen att hålla reda på ditt schema och låta dig veta vad du ska arbeta för för att hålla dig på rätt spår.