Tillbehör att ha till hands när du slutar röka

De första flera veckorna av rökstopp kan vara svåra. Det är viktigt att ha saker du kan göra för att distrahera dig själv i åtanke före tid .. innan du vill röka träffar. En liten förberedelse går långt.

Samla dina sluta rökaförråd

Har några av följande föremål inom räckhåll, både hemma och i bilen. Dessa saker hjälper dig att väva trängan att röka lättare.

Arbeta med din lösning

Attityd kommer att göra eller bryta din framgång. Ditt sinne kan vara din bästa vän eller det kan vara din värsta fiende. Använd det till din fördel och träna dig själv för att tänka vad jag kan och jag vill , i stället för att jag inte kan och jag brukar.

Var uppmärksam på den pågående dialogrutan som händer i bakgrunden till ditt sinne. Vi pratar med oss ​​hela dagen, och ofta är våra tankar negativa och kontraproduktiva.

Vi tenderar att tro vad vi säger om oss om och om igen, så ge oss positiva signaler. Det kan ta lite tid, men du kan ändra dina tankar och övertygelser genom att träna dig själv för att lyssna noga på den mentala dialogen inom och korrigera felaktigt tänkande som det kommer med.

Var din egen bästa vän

Ta dig tid att göra något avkopplande för dig själv varje dag . Det kan vara så enkelt som att ta en halvtimme ensam i ett tyst rum för att läsa en bra bok, eller det kan vara lika mycket som att planera en eftermiddag på bio. Undvik att hämta stress genom att ta dagligen att dekomprimera.

Berätta för dig själv att du kan , och innan du vet det, blir du en framgångsrik, långsiktig exsmoker som ser tillbaka och undrar varför du väntade så länge att sluta.

Nästa: Avsluta hjälpmedel eller kallt Turkiet?