9 Typer Binge Drinkers

Sociala och psykiska egenskaper

Brittiska forskare har studerat de sociala och psykologiska egenskaperna hos drinkare som regelbundet konsumerar dubbelt så mycket alkohol och har identifierat nio typer av tungdrycker. Storbritanniens hälsodepartement hoppas kunna använda informationen för att rikta in folkhälsokampanjer hos dem som dricker på riskfyllda nivåer.

Enligt British National Health Service kostade alkoholrelaterade sjukdomar regeringen cirka 5 miljarder dollar om året i vårdkostnader.

"Det här blir svårt att knäcka", berättade en NHS-talesman Lucy Cockcroft i en rapport för nyhetsmedierna. "Forskning har funnit många positiva sammanslutningar med alkohol bland allmänheten - ännu mer bland dem som dricker på högre risknivåer. För dessa människor är alkohol inbäddad i sin identitet och livsstil: så mycket att utmaningen av detta beteende resulterar i höga defensivnivåer , avslag eller till och med direkt avslag. "

Typer Binge Drinkers

Enligt brittiska hälsodepartementet är dessa de nio personlighetstyperna av binge drinkers:

  • De-Stress Drinkers använder alkohol för att återfå kontroll över livet och lugna sig ner. De inkluderar medelklassiga kvinnor och män.
  • Conformist Drinkers drivs av behovet av att tillhöra och söka en struktur till sina liv. De är vanligtvis män i åldrarna 45-59 i klara eller manuella jobb.
  • Boredom Drinkers konsumerar alkohol för att passera tiden och söker stimulans för att lindra livets monotoni. Alkohol hjälper dem att känna sig trösta och säkra.
  • Depresserade drinkare kan vara av alla åldrar, kön eller socioekonomiska grupper. De längtar efter komfort, säkerhet och säkerhet.
  • Re-Bonding Drinkers drivs av ett behov av att hålla kontakten med människor som är nära dem.
  • Gemenskapens drycker motiveras av behovet av att tillhöra. De är vanligtvis lägre medelklassiga män och kvinnor som dricker i stora vänskapsgrupper.
  • Hedonistiska drinkare längtar efter stimulans och vill överge kontrollen. De är ofta skilda människor med vuxna barn, som vill sticka ut från mängden.
  • Macho Drinkers spenderar mestadels fritid på pubar. De är mestadels män i alla åldrar som vill sticka ut från mängden.
  • Border Dependents anser puben som ett hem hemifrån. De besöker den under dagen och på kvällen, på vardagar och på helgerna, dricker snabbt och ofta.

farorna

Oavsett vilken typ av binge drinker du är, gör inget misstag om det, binge dricka är farligt. När vi säger "binge drinking" talar vi inte om att gå på en multi-dag bender , vi hänvisar till att dricka fem eller flera drycker en dag för män och fyra eller fler för kvinnor.

Den dricksnivån anses skadlig eftersom den kan orsaka ett brett utbud av hälsoproblem och andra konsekvenser.

Enstaka binge drinkers har en hög skademängd jämfört med nondrinkers och till och med för dem som är kroniska heavy drinkers.

14 "Enheter" av alkohol per vecka

I Storbritannien där denna forskning genomfördes är riktlinjerna för lågriskdryck mindre än 14 "enheter" av alkohol per vecka. En pint stark lager innehåller cirka 3 enheter alkohol medan ett vanligt glas vin innehåller cirka 2,1 enheter.

Med andra ord, för att förbli på lågrisknivå, kan brittiska drinkare ha cirka sex pints öl per vecka eller cirka sju standardglas vin. I Storbritannien är någon som dricker två gånger det här beloppet per vecka betraktas som en binge drinkare.

Om du ens är en enstaka binge-drycker, det finns många anledningar att du ska försöka sluta vanan eller försöka minska på din dricka .

Källa:

Telegrafen. Nio personlighetstyper av Storbritanniens tunga drinkare