Hur man klarar Junkie Tänkande Under Nikotin Återkallelse

Tankar om att röka är vanliga när du går genom nikotinuttaget . Ditt sinne kan känna att det vänder sig inuti och försöker övertyga dig om att bara ha en cigarett . Låt det inte kasta dig; Detta är en vanlig del av återhämtningen från nikotinberoende . Gör ett löfte för att ignorera dina tankar när du kämpar och hålla fokus på den dag du har framför dig.

Oroa dig inte för imorgon Var inte rädd om att aldrig röka igen. Tänk bara på att komma igång idag, rökfri.

Junkie tänkande kan ibland springa upp från ingenstans när du minst förväntar dig det. Plötsligt har ditt sinne flyttat från att hantera för att desperat försöka rationalisera varför rökning skulle vara okej att göra ... just nu . Det är beroende och vana att prata med dig, och rösterna kan bli ganska brådskande ibland. Det kan kännas som om du aldrig kommer att sluta sakna cigaretter, men låt dig inte luras. Du kommer absolut att nå en plats för fred om du håller med det, så sätt negativa tankar på att ignorera. Tipsen nedan hjälper dig att bygga en stark tankegång för att röka.

Ange skälen att avsluta

Läs (och lägg till) din lista med skäl och skriv i din avslutade dagbok dagligen. Detta kommer att hålla ditt sinne skarp om varför du har slutat, liksom hur långt du har kommit.

Glöm inte att tänka på det eftersom du har gjort så bra, du kan röka och sluta igen lätt.

Det fungerar aldrig så. Folk som återvänder till rökning brukar bruka år försöka sluta igen. Dina skäl för att sluta kommer aldrig att bli mindre sant när tiden går, men de kan känna sig mindre kritiska om du inte är försiktig. Om du ser allvarligt på att röka, ta lite tid att tänka på svaren du skulle ge till frågorna nedan.

Några av dessa är svåra frågor att svara på, men om du tänker på att tända upp , gör dig själv en tjänst och svara på dem ärligt. Ta ut en bit papper, eller öppna din avsluta tidskrift och verkligen överväga dina svar på var och en av dessa frågor.

Skydda och vårda den frihet du arbetar mot med varje rökfri dag. Kom ihåg att missbrukskedjorna är brutna en länk i taget. Var tålamod med dig själv och låt dig hjälpa dig.