Hur du kan förbereda dig för att sluta röka

En liten förberedelse går långt när det gäller att sluta röka. Det sätter dig i förarsätet när du slutar röka och hjälper dig att få ditt sinne redo för den stora dagen.

Det är en bra idé att planera ditt slutdatum inte mer än en vecka eller två före tid. Något mer än det, och du kommer sannolikt att förlora momentum.

En utbildad avslutning är en lyckad avslutning

Läs allt du kan ta hand om nikotinberoende och vad du kan förvänta dig när du läker av det.

Använd också vårt upptagna supportgemenskap, där folk i alla stadier av återhämtning delar sina erfarenheter.

Från vad du kan förvänta dig när du slutar röka, till vad rökning gör för vår hälsa är utbildning en viktig del av ett framgångsrikt avslutat program. Det tvingar oss att ta bort bländarna. De flesta rökare navigerar om detaljerna om rökningrelaterade faror när det är möjligt. Det kallas rökarens avslag, och ju tidigare du börjar titta på denna missbruk direkt, ju snabbare kommer du på vägen till återhämtning.

Börja avsluta tidningen

En journal är ett fantastiskt avslutningsstöd. Börja med din lista med anledningar att sluta röka. Följ det ytterligare två listor:

Därifrån, använd din journal för att logga in din dagliga utveckling. Gör ansträngningar för att notera ett par meningar om din dag innan du går och lägger dig varje natt.

Veckor på vägen, du kan ha en dålig dag när rökning verkar vara allt du kan tänka på. Om du tittar tillbaka på dina första dagar kommer du att få perspektiv på dina framsteg och göra det lättare att inte låta den dåliga dagen få dig ner.

Hämta en check up

Gör ett avtal med din läkare för en fysisk och låt honom / henne veta att du kommer sluta röka. Det är en bra tid att diskutera hjälpmedel och få råd om vilken produkt som passar bäst för dig.

Fråga din läkare om du kan dra nytta av ett vitamintillskott . Rökning utplånar näringsämnen från våra kroppar. Ett multi-vitamin kan ge dig ett försprång på att bygga upp din hälsa och vitalitet.

Dessa enkla steg kommer att få dig att tänka i praktiska termer om att sluta, liksom att lägga upp några verktyg som hjälper dig att hantera de första dagarna av att röka upphörande lättare.