Topp 10 iPod eller SmartPhone-användningar för stresshantering

Visste du att en video iPod kan vara ett av de bästa spänningshanteringsverktygen? Det är sant! (Jag använder mina dagliga och hittar betydande avkopplingsfördelar med det.) Här är några roliga sätt att använda en Video iPod för att minska stressen i ditt dagliga liv:

1 - Motion Soundtrack

Ipods, Androids, iPhones och andra smartphones kan vara bra verktyg för stressavlastning genom att underlätta träning och mer. Cultura / Chad Springer / Cultura Exklusiv / Getty Images

Övning är en viktig del av stresshanteringen. Det ger dig en frisättning, ökar dina endorfiner, och förbättrar bland annat din totala hälsa. Det är inte alltid roligt att gå en promenad själv eller gå till gymmet för att träna - om du inte har en iPod! Anslut bara hörlurarna och gå! Nu oroar jag mig aldrig för huruvida jag har en träningspartner, för jag kan alltid träna med Fergie, Adam Levine eller Bono!

Mer

2 - Rengöring av Soundtrack

Rengöring medan du lyssnar på musik kan hjälpa dig att lindra stress nu och i framtiden. Pascal Broze / Getty Images

Att upprätthålla ett organiserat bostadsutrymme är ett bra sätt att hantera stress. skräp orsakar endast extra spänning! Och det som normalt känns som en chore kan känna sig nästan som en fest om du har rätt musik! Om du får en dockningsstation för din iPod kan du spela uppåtgående musik i alla rum i ditt hus och ha kul när du städar.

Mer

3 - Spa ljud

Din iPod kan vara din nyckel till avslappning, spa-stil. Annie Engel / LOOK-foto / Getty Images

Koppla av i badkaret och ta hand om din kropp är ett annat bra sätt att stressa, och spänningsavlastande fördelar du upplever kan multipliceras med den rätta mixen av lugnande musik. Stäng bara dörren, docka din iPod och känna att du verkligen flyr till ett spa.

4 - Sizzling Sounds

Din iPod kan hjälpa dig att lindra stress i köket. Mike Kemp / Tetra Images / Getty Images

Amerikaner äter fastmat mer nu än någonsin tidigare, men äta hemma är generellt billigare och hälsosammare. Om du fruktar att ta dig tid att göra hemlagade måltider, läs den här artikeln och låt dig hjälpa till med iPod! Om du lägger på en del av din favoritmusik och jobbar snabbt, är det mindre av en syssla. Du kan till och med se om du kan avsluta hela måltidspreparatet under två eller tre låtar för att göra tillagningstiden snabbare.

5 - Meal Mellowness

Familjemiddagar kan lindra stress med musik. Caiaimage / Paul Bradbury / OJO + / Getty Images
Studier visar att att lyssna på musik medan du äter kan få dig att njuta av din mat mer, hjälpa matsmältningen och till och med hjälpa dig att äta mindre! Klassisk musik fungerar bäst, men det kan vara lätt att spela någon mjuk musik på din iPod. Du kan docka den direkt på bordet om du vill!

Mer

6 - End Road Rage!

Körning kan vara en avkopplande upplevelse med rätt ljud. Peathegee Inc / Blend Images / Getty Images

Många rapporterar att de känner sig stressade under pendlingstiden. Om du har en lång pendling under rusningstid, är du förmodligen en av dem! I stället för att ge efter för raseri , kan du få en Road Trip docka till din iPod och lyssna på ljudböcker! Det kommer att göra pendlingstiden mycket intressantare, och du kan ladda ner böckerna direkt från din dator natten före (eller till och med på morgonen innan du lämnar)!

7 - Personlig berikning

Absodels / Getty Images. Absodels / Getty Images

Ibland att ha en hobby , att lära sig något nytt eller annars ha ett kreativt utlopp är bara vad som behövs för att andas nytt liv till en stressig dag. Du kan lyssna på berikande ljudböcker på din iPod och lära dig ett nytt språk eller utforska ett nytt ämne medan du flyttar om ditt liv.

8 - Snabba skratt

Carlo A / Getty Images

Skratt är en stor stressavlastare. Tyvärr är det ibland svårt att hitta riktigt roliga saker att skratta på när du redan har mycket stress. Återigen kan din iPod hjälpa till! Du kan också ladda ner stand-up komedi från Dane Cook och andra komiker och titta på några minuter eller hela showen. Ibland är ett litet skratt allt som krävs för att ändra din attityd och komma in i en lättsam humör, med mer skratt att följa.

Mer

9 - Tidshantering med dina favoritprogram

Betsie Van Der Meer / Getty Images

Om du har några favoritprogram på TV men inte mycket tid att titta på dem (eller om du inte vill ta upp kvällen med din familj att sitta framför röret), kan du ladda ner många av dem på din video iPod och titta på dem när du gör andra saker som att vänta i kö på mataffären, få gas eller äta lunch. Det hjälper dig att spara tid och passa in TV där den passar.

10 - Meditation Music

Musik kan ge ett fredligt element för att fördjupa din meditationsövning. Mark Lewis / Getty Images

Meditation har bevisat hälsoeffekter, från sänkt blodtryck till minskad depression! Vissa människor har svårt att påbörja en meditationspraxis, eftersom det är svårt att "tänka på ingenting" -de tankar ofta dyker upp i ditt huvud, inklusive "Gör jag det här rätt? Skjuta! Jag tänker igen! "Nu kan du kringgå detta genom att docka din iPod i ett lugnt, privat rum och bara fokusera på musiken. Detta hjälper dig att vara fullt närvarande "i nuet", som är en form av meditation!

Mer