Varför vill du sluta röka?

Varför vill du sluta röka? Utöver de uppenbara orsakerna till hälsa och pengar sparas finns det en mängd andra (mest negativa) påverkningar på våra liv som orsakas av tobak som gör att vi vill sluta röka.

Våra skäl är lika varierade som vi är som människor.

Att ange dina skäl så mycket som möjligt är en bra motivator och ger också en bra första post i en avslutad tidskrift.

Dagens lektion ger dig läsmaterial om varför andra har slutat röka, tillsammans med tips för att skapa en lista med orsaker och börja avsluta journalen.

Bygg grunden för ditt avsluta program med kunskap och ta saker långsamt. Ge dig själv den tid det tar att läka av nikotinberoende och du kommer hitta din väg ut ur labyrinten som rökning sätter oss in, lika säkert som andra innan du har.

Hur börjar man sluta röka

Skapa din lista med skäl
Från de största, mest uppenbara skälen till det minsta, varje föremål på den här listan borde ha personlig mening för dig.

Börja avsluta tidningen
En kort daglig post i en avslutad tidskrift gör att du kan se framsteg och förstärka din beslutsamhet för att sluta röka. Överväg att göra den första posten i din dagbok en lista över orsakerna ovan.

5 viktiga skäl att sluta röka
Alla rökare har det hemliga hoppet att de kommer att bli rädda sjukdomen och döden som följer nikotinberoende, men oddsen är inte till deras fördel.

Personliga anledningar

Fördelar och nackdelar med att röka
De flesta, om inte alla långsiktiga rökare, har en kärlek / hatrelation med cigaretter. I detta konto skriver rökningsledande forummedlem Zoe ut sin lista med skäl och nackdelar.

20 skäl att röka oroade mig
Alla rökare känner av rädsla för rökning att rökning kommer att göra dem sjuka.

Här delar flera ex-rökare de bekymmer som äntligen hjälpt dem att sluta för gott.

Pats lista med skäl för att sluta
Chansen är att du kommer att identifiera med Pats skäl att sluta. Tänk på vilka orsaker du identifierar med och vad du vill lägga till i din egen lista.

7 skäl till att jag gillade att röka 50 skäl till att jag hatade det
Denna lista med fördelar och nackdelar med att röka, skrivet av ex-rökare Jeff är starkt snedställd och kraftfullt angivet.

Mitt smärtsamma verklighet som en rökare
I sitt personliga konto om varför han slutade röka, utspelar Deck sanningen om vad tobak har gjort för sitt liv.

Den verkliga kostnaden för rökning
Som rökare tenderar vi inte att uppmärksamma hälsoriskerna vid rökning tills de kommer att knacka på dörren.