Löpande verktyg för stressreducering

Den här webbplatsen erbjuder en mängd information och resurser om stressreducering. För att hjälpa dig att känna dig stödd (och undvika att känna dig överväldigad) i dina stressreduceringsinsatser har jag sammanställt flera olika alternativ för att hjälpa dig att skräddarsy din upplevelse efter dina behov. Detta gör att du kan få lite eller mycket information i praktiska bitar, vilket gör att du motiveras så att stressreduktion blir en vanlig, enkel del av ditt liv.

Prova några eller alla följande alternativ, och det blir lättare att behålla en mindre stressad livsstil .

Feedback Options

Om du är intresserad av att göra din åsikt del av webbplatsen kan flera roliga alternativ låta dig få din röst att höras:

På din dator

Du kan använda datoralternativ för att hålla kontakten med webbplatsen och få den mest aktuella informationen om stressreducering:

Lär dig om dig själv

Denna sida är avsedd att hjälpa dig att övervinna de negativa effekterna av stress genom roliga och informativa artiklar samt andra medel. Följande är några andra alternativ som kan ge insikt i din egen personlighet och livsstil för att hjälpa dig att hantera stressen på ett sätt som är skräddarsydd för din specifika situation:

Med alla tillgängliga alternativ för pågående stressreducering, borde du kunna hitta den perfekta kombinationen för dina behov.

Jag ser fram emot att "se" mer av dig. Njut av!