Avsluta lektioner - bygga starka sluta muskler

Sluta röka 101 - Lektion 2

Utveckla viljan att sluta röka ... permanent

Enligt Centers for Disease Control vill upp till 70 procent av alla rökare sluta röka.

Tänk på det .... 70 av 100 människor som röker önskar de inte, men de fortsätter att tända upp dag efter dag. Varför? Eftersom nikotin är en förskräcklig missbruk. Det vävar sig in i våra livs tyger och ansluter sig till varje aktivitet och känsla vi har, tills vi börjar tänka det utan våra cigaretter, kommer vi inte att kunna fungera ordentligt eller njuta av livet.

Folk brukade berätta för mig att jag skulle sluta när jag var redo. Åren gick medan jag väntade på att vara redo . Jag oroade mig att det aldrig skulle hända, eller när det äntligen gjorde det, var det för sent.

En av de viktigaste sakerna jag har lärt mig är att det är sällsynt att en rökare verkligen är "redo" för sitt slutdatum. Rökare är missbrukare, och missbrukare kontrolleras av ämnet de är beroende av.

Om jag bara kunde ge dig ett råd, skulle det vara att sluta nu . Vänta inte på stjärnorna att anpassa sig och villkoren för att presentera sig perfekt, för om du gör det kan du aldrig sluta röka.

Om du vill ändra ditt liv, ändra ditt sinne

Solid vilja och beslutsamhet att sluta röka byggs en enkel dag i taget, och stärks av en mängd saker, till exempel stöd, utbildning och tacksamhet.

Sann frihet är en sinnesstämning. Gör det som krävs för att flytta din inställning till rökning, och du kommer att vara på väg.

Komma igång med rökningstopp

Vi känner oss alla skakiga och osäkra tidigt i stopp. Vi plågas med ohälsosamma tankar om rökning och det kan verka som om vi aldrig kommer att bli av med nikotinberoende. Att övervinna denna fas i avslutningsförfarandet är mycket lättare att göra när du vet vad du kan förvänta dig och hur du kan bekämpa de utmaningar som följer med

Dagens lektion hjälper dig att börja förändra förhållandet du måste röka genom att ge dig steg för att följa efter omskolning och villkor ditt sinne.

Utveckla viljan att sluta röka

Varför räddar jag mig så mycket? Jag hatar att röka!
Alla rökare är bekanta med den gutskärande rädslan för att sluta som sin avslutade dag närmar sig. Varför händer det och hur man hanterar det?

Bygga starka sluta muskler
Stoppar ditt sinne fram och tillbaka i frågan om rökningstopp? Eller slutar du, bara för att hitta dig själv att röka igen inom några dagar eller högst några veckor? Gör nikotinberoende din känsla svag? Maktlös? Du är inte ensam.

Förstå nikotinberoende
Låt oss ta en titt på hur nikotin påverkar hjärnkemin och starta den pedagogiska processen som hjälper oss att bekämpa denna missbruk till marken, en gång för alla.

Återhämtning från nikotinberoende: Myter mot fakta
Granska några av de vanligaste missuppfattningarna om att sluta tobaks som kan hindra dina chanser att lyckas.

Uppnå tanken för framgång
Framgångsrik rökuppehåll måste innebära en förändring av tankegången om vilka cigaretter som betyder för oss, annars kommer vi alltid att ha risk för återfall.

Sett inte mindre i ditt liv
Rökning förändrar oss, och dessa förändringar sker gradvis, under en lång tid.

Addiction lär oss att bosätta sig för mindre på fler sätt som du förmodligen kan föreställa dig.

Ex-Smoker Stories med tips för att hjälpa dig att sluta

10 tips som hjälper dig att sluta - Leos berättelse
Dessa tips för att sluta röka kommer från en tidigare rökare som använde dem alla för att bygga ett varaktigt slutprogram.

Vi är starkare än vi tänker - Sallys berättelse
De flesta av oss tror att vi inte har vad som krävs för att sluta röka, men den här personliga avslutningsberättelsen från Sally illustrerar att vi är starkare än vi tror att vi är.

17 saker jag har läst om rökavbrott - Dee's Story
Efter 5 år rökfri har Dee värdefull inblick i vad som krävs för att sluta för gott.

22 saker jag har läst om hur man slutar röka - Nenejuns berättelse
I hennes personliga konto delar denna ex-rökare 22 saker som hjälpt henne att sluta röka framgångsrikt. De hjälper dig också.

Stöd för rökningstopp

Om Rökningstoppande Supportforum
Stöd är en viktig ingrediens i ett framgångsrikt avslutat program. Anslut dig till andra som går genom rökavbrott nu, tillsammans med dem som är längre och kan ge råd.

Sluta röka 101 - Indexsida | Lektion 3