Top Fun Stress Relievers

Det finns många bra stressavlastare där ute, men det är inte alltid lätt att hålla fast vid dem. Men de roliga stressavlastarna verkar vara enklare att träna regelbundet - du ser fram emot dem! Så för de av oss som gillar lite roligt med vår stressavlastning, har jag sammanställt en lista med roliga stressavlastare, tillsammans med förklaringar om deras andra fördelar också. Njut av!

1 - Stresslindrande spel

Alistair Berg / Digital Vision / Getty Images

Att spela spel - oavsett om en grupp vuxna du tycker om eller med barn - kan vara en bra form av stressavlastning. Spel har ett sätt att hålla oss i nuet, med ett ljust hjärta och skratt som kommer lätt. Jag rekommenderar att du skapar en spelnatt med vänner du gillar och låter ditt inre barn komma ut för att spela regelbundet. Om du är förälder, njut av din tid med dina barn. Vad du än gör under hela dagen kan det bli roligare med en lekfull attityd, och detta kan smälta bort stress.

2 - Stresslindrande böcker

Ingenting tänker på stress som en bra bok. Och dessa stresslindrande böcker kan bara ge rätt distraktion och fly från stress, samt lära dig något nytt du kan använda för att lindra stress. Med en bok kan du också ta så mycket eller så lite tid som du har tillgänglig för stressavlastning.

Mer

3 - Skratt

Ett gott skratt kan vara en bra stressavlastare: det släpper ut endorfiner och andra friska hormoner, tänker på stress och kan till och med ge en anständig fysisk träning om du verkligen går. Det lämnar dig också i en mer positiv sinnesstämning och kan binda dig till dem med vilka du delar ett gott skratt. Läs mer om skratt som en stressavlastare och se hur du kan integrera mer humor i ditt liv.

Mer

4 - Trädgårdsskötsel

Att plantera en trädgård (eller till och med ha en hushållning) kan vara ett bra sätt att återansluta med naturen, försköna ditt utrymme och njuta av andra stressavlastande fördelar. Läs mer om stressavlastningens fördelar med trädgårdsarbete , och se om detta är stressavlastaren för dig!

Mer

5 - Ritning

Återupptäcka din konstnärliga sida med allt från att döpa till allvarlig skiss kan vara en bra stressavlastare av flera anledningar: det är en bra distraktion, det hjälper dig att uttrycka och bearbeta känslor och det ger dig något vackert att njuta av när du är klar. Läs mer om stressavdragets fördelar med ritning och hur man införlivar dem i ditt liv.

Mer

6 - Musik

Musik är en stor stressavlastare av många anledningar, och det kan också förbättra hälsan så att den används på sjukhus för att främja hälsan! Som en stressavlastare ger det distraktion, inspiration, kan du påskynda dig eller lugna dig och mer. Och du kan använda den under din pendling, medan du tränar, eller när som helst när du går över dina dagliga aktiviteter. Läs mer om fördelarna med musik och ta reda på hur du införlivar det i ditt liv för att lindra stress.

Mer

7 - Sport

Njut av sport, från karate till mountainbike till tennis och mer, kan vara ett roligt sätt att få motion och lindra stress, tillhandahålla endorfiner, ett socialt uttag, ett sätt att frigöra frustration och mer och lämna dig friskare och lyckligare i slutet . Hitta idéer om vilka typer av stressavlastande aktiviteter som ska försökas i det här avsnittet.

Mer

8 - Mini-Vacations

Semester är en underbart rolig och tyvärr underanvändd stressavlastningsresurs. Om du befinner dig längtar efter en semester men inte har tid eller pengarna att gå på den resa du förtjänar, kan du fortfarande unna dig en stressavlastande minisemester och få liknande spänningsrelaterade fördelar utan att du spenderar lika mycket!