Topp 10 skolstressavlastare för studenter

Skolan kan vara stressande! Här är några tips för studentstress

De flesta elever upplever betydande mängder stress, men med alla de aktiviteter och ansvarsområden som fyller en studerandes schema är det ibland svårt att hitta tid att prova nya stressavlastare för att hjälpa till att sprida den stressen. Därför har vi sammanställt följande lista över stressavlastare som är mest lämpliga för studenter: relativt enkelt, snabbt och relevant för en studerandes liv och stresstyper . De hjälper dig att fungera som bäst och njuta av resan som du fortsätter att utveckla dina färdigheter och förmågor.

1 - Power Naps

Blend Bilder - Hill Street Studios / Brand X Pictures / Getty Images

Eleverna, med sina färdiga scheman, är berömda för att sakna sömn. Tyvärr innebär det att du arbetar i ett sömnberövat tillstånd dig med en särskild nackdel. Du är mindre produktiv, det kan vara svårare att lära dig, och du kan till och med vara en fara bakom ratten! Läs mer om effekterna av sömnberövning och värdet på strömmen . för upptagna studenter, det är ett måste!

Mer

2 - Använd visualisering för stressavlastning

David Malan / Getty Images

Den här är enkel, effektiv och kan hjälpa dig att göra bättre i skolan. Visualiseringar kan hjälpa dig att lugna dig, ta bort från det som stressar dig och stäng av din kropps stressrespons. Du kan också använda visualiseringar för att förbereda sig för presentationer, att stressa mindre och göra högre poäng på tester genom att se dig själv utföra precis som du vill. Läs mer om hur du använder guidad bild och visualisering för att minska stress och förbereda dig för framgång.

Mer

3 - Övning

YinYang / Getty Images

Ett av de hälsosammaste sätten att blåsa av ånga är att få ett ordinarie träningsprogram . Eleverna kan arbeta enkelt i sina scheman genom att göra yoga på morgonen, gå eller cykla till campus eller granska för tester med en vän när man går på en löpband på gymmet. Börja nu och hålla regelbunden motion övning under hela din livstid kan hjälpa dig att leva längre och njuta av ditt liv mer.

Mer

4 - Andningsövningar

Milan Zeremski / Getty Images

När din kropp upplever ett stresssvar , tänker du ofta inte så tydligt som du kan vara. Ett snabbt sätt att lugna ner är att öva andningsövningar . Dessa kan göras praktiskt taget var som helst för att lindra stress i minuter och är särskilt effektiva för att minska ångest före eller till och med under tester, liksom i andra tider när stress känns överväldigande.

Mer

5 - PMR

Brand New Images / Getty Images

En annan stor stressavlastare som kan användas under tester såväl som före sängen (för att förbereda sig för sömn) eller vid andra tillfällen när stress har fysiskt "lindat", kallas Progressive Muscle Relaxation eller PMR. Denna teknik innebär töjning och avkoppling av alla muskler tills kroppen är helt avslappnad. Med träning kan du lära dig att frigöra stress från din kropp på några sekunder. Läs mer om PMR .

Mer

6 - Musik

Musik kan hjälpa dig att gå på morgonen och känna dig glad hela dagen. FrancescoCorticchia / Getty Images

En bekväm stressavlastare som också har visat många kognitiva fördelar, musik kan hjälpa dig att lindra stress och lugna dig själv eller stimulera ditt sinne som din situation garanterar. Eleverna kan utnyttja musikens fördelar genom att spela klassisk musik medan de studerar, spelar upplyst musik för att "vakna" mentalt eller slappna av med hjälp av deras favorit långsamma melodier. Läs mer om varför och hur musik är en bra stressavlastare, och hur man använder musik för stresshantering .

Mer

7 - Vistas organiserade

Jonathan Kitchen / Getty Images

Det är ett faktum att rodnad orsakar stress , och kan minska produktiviteten och till och med kostar dig pengar! Många elever bor i en rörig plats och har till och med knutna studieområden, vilket kan få negativa effekter på betyg. Ett sätt att minska mängden stress som du upplever som student är att hålla ett minimalistiskt och lugnande studieområde som är fritt från distraheringar och rodnad. Det är värt ansträngningen!

Mer

8 - Ät rätt

K.Magnusson / Getty Images

Du kanske inte inser det, men din kost kan antingen öka din hjärnkraft eller dra dig av mental energi! Medan en hälsosam diet inte allmänt anses vara en stresshanteringsteknik eller ett studiehjälp, kan det faktiskt fungera som båda! Läs mer om konsekvenserna av en dålig kost och lär dig att lindra stress med en hälsosam diet . Det tar praktiskt taget ingen extra tid och kan hindra dig från att uppleva dietrelaterade humörsvängningar, ljuskörhet och mer.

Mer

9 - Självhypnos

caracterdesign / Getty Images

Eleverna befinner sig ofta "blir mycket sömniga" (som när de drar all-nighters), men-alla skojar åt sidan-självhypnos kan vara ett effektivt stresshanteringsverktyg och ett kraftproduktivitetsverktyg också. Med det kan du hjälpa dig att frigöra spänningar från din kropp och stress från ditt sinne och plantera fröerna för framgång i ditt undermedvetna sinne med kraften i autosuggestion. Lär dig hur du använder självhypnos för stresshantering nu .

Mer

10 - Positiv tänkande och bekräftelser

urbancow / Getty Images

Visste du att optimister faktiskt upplever bättre omständigheter, delvis, för att deras tänkande bidrar till att skapa bättre omständigheter i sina liv? Det är sant! Vanan med optimism och positivt tänkande kan ge bättre hälsa, bättre relationer och, ja, bättre betyg. Lär dig hur du tränar din hjärna för mer positiv självpresentation och en ljusare framtid med affirmationer och andra verktyg för optimism. (Vet inte om du är en optimist eller en pessimist? Ta den här frågesporten!) Du kan också lära dig begränsningarna till bekräftelser och tillvägagångssätten för positivt tänkande så att du inte arbetar mot dig själv.

Mer