Din sluta röka verktygslåda

Verktyg som hjälper dig att bygga ett framgångsrikt program för att sluta röka

Rökare pratar inte mycket om det, men vi oroa oss alla för den skada vi åsamkas av oss själva genom att röka, dag in och dag ut. En annan sak vi inte pratar om är hur mycket tid vi spenderar och tänker sluta ... men vi gör det dag och dag ute.

Jag borde veta.

Jag spenderade en hel 16 av mina 26 år som rökare som drömde vittigt från den dagen jag kunde kalla mig en rökare och verkligen menar det.

Det är väldigt lång tid att fortsätta göra något du hatar, men det är naturen av nikotinberoende .

Addiction stjäl vår rätt att välja

Ingen av oss började röka med tanke på att vi skulle förlora vår rätt att välja, men det är precis vad nikotinberoende gör för oss. Sammanslutningarna vi bygger upp över tiden sakta väver igenom alla aktiviteter i våra liv tills vi inte kan tänka på att göra något utan våra cigaretter. Denna vana är smutsig och tålamod, och miljontals liv förloras varje år över hela världen.

Det finns dock goda nyheter här, och det är det här:

Tusentals människor slutade röka framgångsrikt varje år.

De bryter kedjorna med nikotinberoende och de lämnar rökning bakom - permanent . Du kan också.

Avsluta rökning verktygslådan

Avsluta rökning verktygslådan ger dig länkar till information och det stöd du behöver för att bygga ett fast sluta rökningsprogram för dig själv. Lär dig vad du kan förvänta dig när du slutar röka, och ha lite tro och lita på processen.

Kom ihåg: Otaliga andra har lyckats slå missbruk till nikotin, och du kan också .

Varför sluta röka?

5 viktiga skäl att sluta röka
Alla rökare har det hemliga hoppet att de kommer att bli rädda sjukdomen och döden som följer nikotinberoende. Vi berättar för oss att vi kommer att sluta i tid och på något sätt undvika bullret som rökning är.Varför ska jag sluta röka?
Att göra en lista med skäl för att sluta är ett bra första steg mot framgångsrik rökningstopp. Vilka är dina skäl?

Läsare svarar: Varför slutar vi röka
Våra rökningstestläsare delar de personliga skälen som förde dem till den punkt som stubbade ut den sista cigaretten.

Bli redo

Hur man utvecklar viljan att sluta röka
Att sluta tobak är svårt för de flesta. Det tar tålamod, förtroende och engagemang för målet. Lär dig hur du klarar dig för att bygga det beslut som krävs för att sluta röka framgångsrikt.

Förstå nikotinberoende
Effekterna av nikotin på människokroppen skapar beroende genom kemiska reaktioner i hjärnan.

Främja tanken för framgång
För vissa människor finns det det magiska klicket där allt faller på plats innan det slutar eller strax efter, men för de flesta av oss kommer omformningen av attityden till den "rätt" tanken gradvis en dag i taget.

Få uppsättning ...

Förbereder för ditt slutdatum
Att förbereda dig för vad som ligger framåt när du slutar röka kommer att öka din förmåga att lyckas med dina insatser.

Produkter som hjälper dig att sluta röka
Lär dig om nikotinplåstret , tandköttet, inhalatorn, näspray och nikotin-pastiller . Du hittar också information om alternativ till NRT, såsom bupropion ( Zyban eller Wellbutrin ), vareniclin tartrat ( Chantix ), akupunktur och hypnos.Samla dina varor
De första flera veckorna av rökstopp kan vara svåra. Det är viktigt att ha saker du kan göra för att distrahera dig själv i åtanke före tid ... innan du vill röka träffar.

GÅ!

Efter den sista cigaretten
Vad händer i våra kroppar när vi slutar använda tobak? Har alla åren av tobaksbruk orsakat för mycket skada för att sluta vara till nytta? Inte alls. Människokroppen är otroligt elastisk. Inom de första 20 minuterna av att sluta börjar den fysiska helingen.

8 Vanliga symptom på uttag av nikotin
Låt oss granska några av de vanligaste symtomen på nikotinavstängning och vad du kan göra för att hantera dem ska de inträffa.10 tips som hjälper dig att hantera nikotinuttag
De flesta kommer att uppleva några symtom på nikotinuttag , men i allmänhet är smärtan i samband med återhämtningsfasen kortvarig, särskilt om du har några verktyg som hjälper dig att hantera dem lättare.

Rökningstoppande supportforum
Stöd från dem som vet vad du går igenom är ovärderligt. Stoppa in och bläddra igenom vårt mycket aktiva rökningstjänsten. Du kan besöka som gäst och läsa meddelanden, eller registrera (gratis) för att gå med i diskussionerna och lämna egna kommentarer.

Undvik rökning

5 steg som leder till ett rökfall
Att förstå psykologin som leder till ett återfall av rökning är det bästa sättet att undvika att ha en.

Varför folk återkommer år senare
Nyckeln till varaktig frihet från nikotinberoende ligger i att ändra ditt förhållande till rökning. Om du slutar röka med ren viljestyrka, tro på någonstans bakom dig att du offrar något bra, är chansen mycket hög att du så småningom kommer att återfalla.

Det finns ingen sådan sak som bara en cigarett
De flesta som slutar röka har romantiska tankar om att röka bara en cigarett då och då. Det är en vanlig del av återhämtningen från nikotinberoende , men misslyckande att hantera dessa felaktiga tankar har orsakat många misslyckade slutprogram.

Var inte rädd för att sluta röka .

Gör det arbete som krävs för att få apen att nikotinberoende är borta från ryggen. Belöningarna är enastående och du kommer att älska den person du blir utan kedjorna i denna mördare vana väger ner dig.

Tro på dig själv och du kan befria dig själv.